Betöltés...

Multifunkciós fali tároló szerszámokhoz, takarító eszközökhöz, kabátokhoz - 5 nyél tartó sínnel és 6 akasztóval (BB-20027)

Ár: 3.890 Ft

Megesett már Veled, hogy nehezen találtad meg a szükséges takarító eszközöd? Sokunkkal előfordult már, hogy a szekrénybe vagy a sarokba bedobott partvisok, seprűk és felmosók, illetve kerti eszközök nyele összeakadt, és nehezen tudtuk kiszedni a szükséges eszközt. Ez nem csupán bosszantó, de néha balesetveszélyes is. Az  Univerzális fali tartó  használatával rendszerezheted kerti szerszámaid, eszközeid! Hasznos infók: Mindennapi használati tárgyak és szerszámok helytakarékos tárolására egyaránt alkalmas. A tartón tárolhatók pl. a tisztítóeszközök, szerszámok. Kül- és beltéri használatra is használható. 5 tárolóhely található a terméken, bármely típusú eszközhöz (nyélátmérő min. 1,5 – max. 3,5 cm) alkalmas. A nyél automatikusan a helyére kattan. Falra rögzíthető 6 db csavarral (tartozék). A tartón kihúzható akasztók is találhatók, melyekre törlőkendők, rongyok, kesztyűk is felakaszthatók. Az Univerzális fali tartó tulajdonságai: Méret: 45 × 7 × 12 cm Szín: fekete Videó a termékről: https://www.youtube.com/shorts/lgpmH-4zwOY

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Multifunkciós fali tároló szerszámokhoz, takarító eszközökhöz, kabátokhoz - 5 nyél tartó sínnel és 6 akasztóval (BB-20027)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: