Betöltés...

Bosch Indego M 700 Robotfűnyíró

Ár: 525.270 Ft

Robotfűnyíró a közepes (max. 700 m² alapterületű) kertekhez
Miért nyírnánk a füvet véletlenszerűen, ha intelligensen is lehet? Intelligens Indego M 700 LogiCut funkcióval. A fűnyíró tudja, hol járt és hová kell még eljutnia.Az Indego M 700 minden teljes fűnyírást BorderCut lépéssel indít, így a kijelölt gyepfelület széle is ápolt lesz. Manuálisan kikapcsolható vagy csökkenthető a gyakoriság egy-egy teljes vágás kihagyásával.Az AUTO Calendar Function funkciónak köszönhetően nincs többé szükség a naptár kézi programozására.Emellett a MultiArea okosfunkcióval több (akár 700 m²) gyepterület nyírására és a szűk útvonalak kezelésére is képes (75 cm a vezetékek között).Az Indego M 700 tudja, hol van az átjáró a memóriájába mentett térképen.A LogiCut segítségével több zavartalan időt tölthet a kertben. Az Indego M 700 hatékonyan, rendezett, párhuzamos vonalakban végzi a munkát, így a gyep hamarabb felszabadul.
A LogiCut révén az Indego hatékonyan, rendezett, párhuzamos vonalban végzi a nyírást, így a gyep gyorsabban felszabadul. Nemcsak egészséges és szép lesz, hanem energiát is megtakarít és az akkumulátort is kíméli. A LogiCut minden fűnyíráskor más vágásirányt követ, így nem látható a gép útvonala a gyepen. Intelligens Indego a LogiCut segítségével. A fűnyíró tudja, hol járt és hová kell még eljutnia.

Miért nyírnánk a füvet véletlenszerűen, ha intelligensen is lehet?
Az intelligens LogiCut navigáció kiszámítja a leghatékonyabb nyírási útvonalat, így az Indego pontosan tudja, merre kell haladnia. A nyírás irányát minden nyírási alkalomnál variálja, ezért nem hagy nyomot maga után, csak egészséges, buja gyepet.

Optimális fűnyírás-ütemezés
Az Indego az egyetlen olyan robotfűnyíró a piacon, amely önállóan feltérképezi a gyepfelületet és elkészíti az adott mérethez tökéletes fűnyírási ütemezést. Nem szükséges többé a naptár manuális programozása!

A levágott füvet nem gyűjti
Az Indego mulcsozó rendszere egyenletesen eloszlatja a levágott füvet a trágyázott és egészséges gyepért

Több nyírás az Indego robotfűnyíróval
A MultiArea segítségével az Indego önállóan végzi a fűnyírást a LogiCut irányításával, akár három különböző kertben, amelyek összterülete legfeljebb 700 m².

Akadályok felismerése
Az Indego okos ütközésérzékelőkkel rendelkezik. Ezek segítségével könnyen felismeri az akadályokat és kikerüli őket, majd halad a tervezett útvonalon.

Szoftverfrissítések
Egyszerűen töltsd le a szoftverfrissítéseket a www.bosch-diy.com/indego-help weboldalról egy normál pendrive-ra, dugd a kábelt a fűnyíró hátsó részén lévő portba, majd telepítsd a szoftvert.

Szénkefe nélküli motorok
A szénkefe nélküli motorok súrlódása kisebb, így kisebb a hő miatti teljesítményveszteség. Ez nem csak energiát takarít meg és a hatékonyságot növeli, hanem hozzájárul a termék hosszabb élettartamához is.

Ápolt eredmény a szélekig
Adja meg, hogy az Indego milyen gyakran nyírja a gyep szélét a BorderCut funkció segítségével – így a kijelölt gyepterület széle is biztosan ápolt lesz.

Kisebb területek célzott fűnyírása
A SpotMow segítségével az Indego maximum 16 m² területű füves részeket céloz meg pontosan, így ideális az általában rejtett, kerti bútorok alatti terület nyíráshoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűnyírók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch Indego M 700 Robotfűnyíró" című hirdetést látja. (fent)