Betöltés...

WIHA 45622 ComfortGrip Torx kulcs készlet (6db / csomag)

Ár: 26.850 Ft

A Wiha ComfortGrip T markolatú oldalkihajtású imbuszkulcsa a megfelelő szerszám, ha nagy forgatónyomatékok komfortos átadására van szükség.
A bedolgozott puha zónákkal kialakított ergonomikus markolatnak köszönhetően a T markolat kényelmes fogású.
A kevesebb nyomófelület és a kisebb izom-igénybevétel élvezetté teszi a munkát ezzel a szerszámmal.
Az integrált oldalkihajtás a teljes hosszúságú pengének köszönhetően a legnagyobb terhelésnek is ellenáll és lehetővé teszi rozsdás, beragadt vagy különösen szorosan meghúzott csavarkötések könnyed bontását és zárását. Ha szabad kezével a markolatra támaszkodik, tovább stabilizálja a szerszámot, ami megakadályozza a penge hirtelen kicsúszását a csavarfejből és így kíméli a csavart és a pengét.
A markolatban kialakított nyílás lehetővé teszi a praktikus tárolást szerszámfalon.

Lehetővé teszi nagy forgatónyomatékok kifáradás nélküli átadását, valamint berozsdásodott, beragadt és szorosan meghúzott csavarok könnyű meglazítását és meghúzását.

A készlet részei:
1x ComfortGrip imbuszkulcs T-markolattal TORX, oldalkihajtással, matt krómozású T101x ComfortGrip imbuszkulcs T-markolattal TORX, oldalkihajtással, matt krómozású T151x ComfortGrip imbuszkulcs T-markolattal TORX, oldalkihajtással, matt krómozású T201x ComfortGrip imbuszkulcs T-markolattal TORX, oldalkihajtással, matt krómozású T251x ComfortGrip imbuszkulcs T-markolattal TORX, oldalkihajtással, matt krómozású T301x ComfortGrip imbuszkulcs T-markolattal TORX, oldalkihajtással, matt krómozású T40

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "WIHA 45622 ComfortGrip Torx kulcs készlet (6db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)