Betöltés...

Blaupunkt CD7010 Akkumulátoros Fúró-csavarozó + 2x 2Ah Akku + 1x Töltő

Ár: 53.260 Ft

Az akkus fúró-csavarozó egy megbízható szerszám, sokféle alkalmazással. Kialakításának és jellemzőinek köszönhetően kiváló választás a barkácsolás szerelmeseinek és a szakembereknek egyaránt.

A BLAUPUNKT CD7010 akkumulátoros fúró-csavarozó 40 Nm maximális forgatónyomatékot kínál, amely elegendő erőt biztosít különféle anyagok könnyű fúrásához és meghajtásához, mind lágy, mind keményebb anyagokban.

A 19+1-es tengelykapcsoló és 2 sebesség (0-450 és 0-1600 ford./perc) pontosabb nyomaték- vagy fordulatszám-beállítást tesz lehetővé igénytől függően, így elkerülhető a csavar túl mélyre hajtása, a csavarfej letörése vagy akár a csavar eltörése. . A forgásirány megváltoztatásának lehetősége (bal/jobb) hasznos a csavarok behajtásához és kihúzásához, valamint a fúrószár anyagból való eltávolításához.

A robusztus, csúszásmentes gumi markolat biztonságos fogást garantál a kényelmes egykezes kezeléshez, és minimálisra csökkenti a fáradtságot a napi munka során.

A beépített LED-es munkalámpa lehetővé teszi a munkaterület jobb megvilágítását.

A mellékelt két elem biztosítja, hogy a szerszám mindig használatra készen álljon. Ha az egyik lemerült, a tartalék használható, míg az előbbiben a gyorstöltő pótolja az energiát.

A CD7010 fúró/csavarozó könnyű, erős, robusztus, tartós és könnyen használható. Ez egy átfogó eszköz, amely lehetővé teszi a különféle munkák kényelmes és hatékony elvégzését a ház körül, a műhelyben vagy az építkezésen. Fejlett funkcióinak, két akkumulátorának és egy gyorstöltőjének köszönhetően a felhasználó nagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot nyer a munkavégzés során.

A mellékelt akkumulátorok és töltő minden BLAUPUNKT OneDNA 18V elektromos szerszámmal kompatibilisek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Blaupunkt CD7010 Akkumulátoros Fúró-csavarozó + 2x 2Ah Akku + 1x Töltő" című hirdetést látja. (fent)