Betöltés...

Bosch 0611917103 BITURBO GBH 18V-40 C Professional Akkumulátoros fúrókalapács

Ár: 545.850 Ft

A Bosch BITURBO GBH 18V-40 C Professional akkumulátoros fúrókalapács egy SDS max multifunkciós fúrógép beton, falazat, kő véséséhez és fúráshoz 40 mm-ig. Az innovatív BITURBO Brushless technológia a ProCORE18V akkumulátorral kombinálva maximális akkus vésési és fúrási teljesítményt biztosít a megfelelő vezetékes kalapácsfúrókkal azonos szinten. Kompakt kialakításának köszönhetően, amely lehetővé teszi a mindössze egy akkumulátorral való működést, a GBH 18V-40 C Professional maximális mobilitást biztosít. A BITURBO kefe nélküli technológia kiemelkedő, 9 joule maximális teljesítményt biztosít. A beépített LED-lámpa a sötét munkaterületeket is megvilágítja. A túlterheléskapcsoló mellett a BITURBO GBH 18V-40 C Professional a KickBack Control funkcióval is fel van szerelve, ez a funkció érzékeli a szerszám irányításának hirtelen elvesztését, például ha a fúrófej elakad, és kikapcsolja a fúrókalapácsot, hogy csökkentse a kéz- és kar sérülések kockázatát. A Bluetooth-csatlakozással ellátott intelligens felhasználói felület (a külön megvásárolható Bluetooth Low Energy GCY 42 modullal) segít elkerülni a váratlan munkamegszakításokat, valamint azonnali frissítéseket és egyéni szerszámbeállításokat tesz lehetővé. A szerszám állapotát valós időben jeleníti meg, a Bosch Toolbox alkalmazáson keresztül pedig különböző üzemmódok választhatók ki és opcionálisan konfigurálhatók. Az egyéb elektronikus funkciókkal, például az Electronic Precision Control és az Adaptive Speed Control lágyindítású technológiákkal kombinálva a kényelmes és precíz munkavégzéshez fúrás és vésés közben, valamint a kapcsolózárral vésés közben, ez teszi az egyik legokosabb forgókalapáccsal a piacon.

Jellemzők:
Kalapácsfúráshoz betonban, falazatban, kőben, vésési munkákhozAkkumulátoros üzemmódZárható bekapcsoló, változtatható sebesség, véső funkció Vario-Lock forgásmegállítóvalTöltöttségi szintjelzőPuha markolat, Vibration Control markolat a fáradtságmentes munkavégzéshez, kiegészítő markolatLED-es munkalámpaTúlterheléses tengelykapcsoló, KickBack Control, lágy indításMűszaki adatok:
Működési feszültség: 18 voltÜzemmód: Li-ion akkumulátorosMotor: Kefe nélküli motorSebességfokozatok: 1 sebességes sebességváltóFúrási kapacitás Ø max. kőben, betonban: 40 mmFúrási kapacitás Ø max. magfúróval: 90 mmÜresjárati fordulatszám: 1. fokozat: 0-360 rpmÜtőfordulatszám: állítható 0 /perc és 3,130 /perc közöttEgyszeri ütési energia (EPTA): 9 jouleVéső pozicionálása: 16-szorosHangnyomásszint: 93 dB(A)Hangteljesítményszint: 104 dB(A)Bizonytalanság K: 3 dB(A)Vésés Rezgéskibocsátási érték ah: 7 m/s²Vésés Bizonytalanság K: 1,5 m/s²Kalapácsos fúrás Vibrációs kibocsátási érték ah: 7,5 m/s²Szélesség: 13,2 cmMagasság: 25,3 cmMélység/hosszúság: 50,2 cmTartozékok:
XL-BOXX2x ProCORE18V 5,5Ah akkumulátorGAL 1880 CV gyorstöltőGépkendőZsírcső

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch 0611917103 BITURBO GBH 18V-40 C Professional Akkumulátoros fúrókalapács" című hirdetést látja. (fent)