Betöltés...

Bosch GBH 18V-24 C (0611923002) Professional Akkumulátoros fúrókalapács (Akku és töltő nélkül)

Ár: 143.460 Ft

A GBH 18V-24 C Professional egy mindenes a Bosch SDS plus akkumulátoros fúrókalapács fúrógépek szegmenséből - tökéletes a mindennapi használatra. Kefe nélküli motorral van felszerelve, és a KickBack Control és a Vibration Control segítségével nagyobb sérülésvédelmet nyújt a felhasználónak. HMI kijelzője kényelmesen tájékoztat az akkumulátor állapotáról és egyéb, a felhasználó számára fontos információkról. Beépített Bluetooth csatlakoztathatósági modulja lehetővé teszi a gyors és egyszerű csatlakozást a Bosch Toolbox alkalmazáshoz a személyre szabott beállításokhoz. Kompatibilis a Bosch önálló porelszívó rendszerével GDE 18V-16 Professional, amely egyetlen kattintással csatlakoztatható a fúrókalapácshoz. A GBH 18V-24 C Professional fúráshoz és véséshez alkalmas fában, fémben, betonban és falazatban. Kompatibilis a Bosch Professional 18V rendszer összes akkumulátorával és töltőjével.

Jellemzők:
Fúráshoz, kalapácsfúráshoz és véséshez fában, fémben, betonban és téglafalazatbanElektronikusan állítható sebesség, ütés- és forgásmegállító kapcsolóHMI kijelző a töltöttségi állapot, a hőmérséklet és az információk kijelzéséhezKiegészítő fogantyú, puha markolat, rezgésszabályozásNagyobb sérülésvédelem a felhasználó számára a KickBack Controlnak és a Vibration Controlnak köszönhetőenA Bluetooth-csatlakozás lehetővé teszi a Bosch Toolbox alkalmazással való egyszerű kapcsolatot a gyors, egyéni beállításokértMűszaki adatok:
Működési feszültség: 18 voltAkkumulátor rendszer: AMPShare (Bosch Professional, Brennenstuhl, Fein, Ledlenser,...); Li-ion akkumulátor, 18 volt Szerszámtartó: SDS-plusVilágítás: LED-es munkalámpaBiztonság: Túlterheléskapcsoló, KickBack vezérlés, elektronikus motorvédelem (EMP)Csatlakoztathatóság: BluetoothMotor: Kefe nélküli motorSebességváltók: 1 sebességes sebességváltóForgásirány: Jobbra és balraFúrási kapacitás Ø max. fában: 30 mmFúrási kapacitás acélban: 13 mmFúrási kapacitás kőben, betonban: 24 mmSebesség: Üresjárati fordulatszám 1. fokozat: 0 és 980 fordulat/perc közöttÜtőfordulatszám: állítható 0 /perc és 4 350 /perc között.Egyszeri ütési energia (EPTA): 2,4 jouleVéső pozícionálása: 40-szeresHangnyomásszint: 91,5 dB(A)Hangteljesítményszint: 102,5 dB(A)Bizonytalanság K: 3 dB(A)Vésés Rezgéskibocsátási érték: ah 9,5 m/s²Bizonytalanság K: 1,5 m/s²Kalapácsos fúrás Vibrációs kibocsátási érték: ah 15,5 m/s²Tartozékok:
L-BOXX 238L-BOXX betétKiegészítő fogantyúMélységmegállítóTisztítókendő 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch GBH 18V-24 C (0611923002) Professional Akkumulátoros fúrókalapács (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)