Betöltés...

Knipex 00 21 20 "Vision24" Elektro szerszámkészlet (20 db / csomag)

Ár: 347.660 Ft

A Knipex "Vision24" elektromos szerszámtáska márkás szerszámokkal van felszerelve, amelyek közül néhány a DIN EN 60900 szabvány szerint VDE-ellenőrzött. A csomagban csíkozószerszámok, fogók és csavarhúzók találhatók. Az 1000 V speciális szimbólummal ellátott Knipex szerszámok 1000 V váltakozó feszültségig engedélyezettek. Annak érdekében, hogy a speciális szigetelés valóban ellenálljon a feszültségnek, minden szerszámot 10 000 V váltakozó feszültségű átütési tesztnek vetnek alá, mielőtt elhagyja a Knipex telephelyét. A szerszámtáska rugalmas kialakítási lehetőségeket kínál a 60 mm mély alsó tálcában található, egyedileg osztható betéteknek és a hat nagyméretű szerszámtáskával ellátott fedőlapnak köszönhetően. Kivehető szerszámtáblával rendelkezik 15 szerszámzsebbel az alap oldalán és hat szerszámzsebbel, valamint egy nyomógombos rögzítésű (400 mm szélességű) szorítórekesszel a fedél oldalán. A stabil reteszelő zsanérok szükség esetén a szerszámok súlya ellenére is nyitva tartják a fedelet. A stabil, ergonomikus hordozófogantyú 90°-os szögben rögzül, és két zárható acél billenőzár védi a táska tartalmát a lopástól. A strapabíró, körbefutó dupla alumíniumkerettel ellátott táska ABS anyagból, a fedél és a szerszámpanelek pedig szennyeződéstaszító PP üreges kamrás panelből készültek.

Jellemzők:
Rugalmas megoldások a betétek egyéni igényeknek megfelelő elhelyezésével A stabil felnyíló ollók a szerszám önsúlyának ellenére is nyitva tartják a fedeletErős, ergonomikus fogantyú, a helyére pattan 90°-os szögbenA koffer tartalmát két zárható acél billenőzár védi a lopástólKörbefutó dupla alumínium keretStrapabíró kivitel ABS anyagból, feketeFedél és belső szerszámtartók szennyeződésmentes, PP anyagú kettős falú lapokbólMűszaki adatok:
Max. hasznos teherbírás: 20 kgTérfogat: 24 literKülső méretek (Sz × Ma × Mé): 480 × 380 × 180 mmBelső méretek (Sz × Ma × Mé): 460 × 310 × 170 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Knipex 00 21 20 "Vision24" Elektro szerszámkészlet (20 db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)