Betöltés...

iFixit EU145278-20 Business Szerszámkészlet

Ár: 161.550 Ft

Egy egész javítóműhely egy zsákban. Végső professzionális szintű eszközkészlet 2023-ra frissült, és jól bevált, kiváló minőségű eszközöket tartalmaz, amelyeket kifejezetten a legújabb és legjobb javítási technológia mellé állítottak össze. Hagyja abba a szerszámosládában való kotorászást vagy a floppy hátizsák elleni küzdelmet – a Repair Business Toolkit (RBT) párnázott, könnyen nyitható, rendszerezett futártáskája a keze ügyében teszi a szükséges eszközt.

Kezdje el a javítást a remek nyitószerszámokkal és a Pro Tech Toolkit és a Marlin csavarhúzókészletek kiterjedt bitgyűjteményeivel. A kifinomult és továbbfejlesztett RBT tartalmazza az iFixit új Anti-Clamp-ot és FixMat-ot is, amelyek egyszerűbbé és szervezettebbé teszik a javításokat. A kiterjedt javításokat és összetett javításokat speciális cikkekkel, például akkumulátorblokkolókkal, nagy teherbírású szívókorongokkal, lemágnesezővel és precíziós használati késekkel oldhatja meg. Csomagoljon be és takarítson fel olyan tisztítóeszközökkel, mint a porfúvó, az antisztatikus kefe, az iFixit képernyővédő és a mikroszálas tisztítókendők.

Legyen szó akár profiról, akár „csak” rajongóról, számítógép- és mobiltelefonjavító technikáról, bütykös vagy gyártó, a Repair Business Toolkit a legteljesebb szerszámválasztékot kínálja, amire valaha is vágyhat. Ha ehhez hozzáadjuk az iFixit Lifetime Guarantee támogatását (többet szeretne tudni?) és a világ legnagyobb online javítóközösségét, akkor nincs olyan kihívás, amellyel ne tudna szembenézni.

A KÉSZLET TARTALMA
Pro Tech Eszközkészlet.Marlin csavarhúzó készlet - 15 precíziós csavarhúzó.Anti-Clamp.FixMat.Digitális multiméter.Digitális tolómérő.iOpener.Hordozható antisztatikus matrac.6x iFixit nyitóeszköz.2x Carbon Fiber Spudger.2x Alabárd Spudger.6x iFixit nyitó.iFixit akkumulátorblokkoló.Műanyag kártyák.Hegyes ESD biztonságos csipesz.Nylon végű csipesz.Nagy teherbírású tapadókorongok (pár).Antisztatikus ecset.Porfúvó.Precíziós használati kés.Poliimid szalag.Tesa 61395 szalag - 2 mm szélesség.iFixit képernyővédő eszköztisztító spray.Mikroszálas tisztítókendők.iFixit ügyességi jelvény.iFixit hajtóka.Karabiner.Mágnesező / Demagnetizáló.Önjavítási kiáltvány.iFixit Messenger táska.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "iFixit EU145278-20 Business Szerszámkészlet" című hirdetést látja. (fent)