Betöltés...

LEO Vízszivattyú XJWm/3BL 180/51 230V

Ár: 95.590 Ft

A Leo kerti szivattyú család tagja 1500W-os motorral készül. Maximális szívómélysége 9 méter. A nyomóoldali teljesítménye 51 méter, azaz maximum 5,1 bar nyomás előállítására képes. A maximális vízszállítása 180 liter/perc. Kisebb és közepes mélységű kutakhoz ideális választás az öntözési feladatok ellátására, de 7-8 méter mélységű kútból is képes ellátni feladatát. Magyarországon igen népszerű és kedvelt kerti szivattyú remek ár-érték aránnyal! Lakossági kertek, veteményesek, gyümölcsösök öntözésére kiváló választás. Fontos, hogy a Leo XJWm 180/51 kerti szivattyú szívócsatlakozása 5/4 coll belső menettel rendelkezik. Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb vízmennyiséget szállítsa ez a kerti szivattyú nem szabad ettől kisebb méretre szűkíteni szívóoldalát. A nyomóoldali csatlakozása már 1 colos belső menettel rendelkezik. Kifejezetten nagy és robosztus kerti szivattyú, melynek súlya 28,8 kg.



A Leo XJWm 180/51 kerti szivattyú műszaki adatai:

Feszültség: 230V
Teljesítmény: 1500W
Maximális nyomómagasság: 51 méter (5,1 bar)
Maximális vízszállítás: 180 liter/perc
Maximális szívómélység: 9 méter




A Leo XJWm 180/51 szivattyút ajánljuk:



Elsősorban lakossági feladatok ellátására lett tervezve. Locsolásra, házellátásra, öntözőrendszerek megtáplálására egyaránt alkalmas. Fúrt kutak,ásott kutak,ciszternák, egyéb víztározókból való öntözésre, magas levegő tartalmú, gázos víz szivattyúzására lett tervezve.



A Leo XJWm 180/51 kerti szivattyú erősségei:



robosztus, erős, öntvény szívóházzal készül
tengelytömítése szén-kerámia csúszógyűrű
motorja rendkívül jó hatásfokkal rendelkezik
ár/érték arányban rendkívül kedvező
A szivattyúzott folyadék maximum megengedett hőmérséklete: +40 fok.



A Leo XJWm 180/51 szivattyú telepítésére, karbantartására vonatkozó javaslataink:



telepítésénél javasolt száraz, jól szellőző helyre beépíteni
ha télen nem használja célszerű vízmentesíteni ezzel elkerüli a fagyás okozta károkat
egyéb karbantartást a szivattyú nem igényel



A Leo XJWm 180/51 kerti szivattyú kedvező árfekvésű, ám mégis megbízható öntvényházas szivattyú. Lapátkereke rézötvözet, diffurzorja tartós erős műanyagból készül. A motor védelmét a vízbehatolás ellen szén-kerámia tengelytömítés biztosítja. A Leo XJWm 180/51 kerti szivattyút előszeretettel alkalmazzák fúrt kutakból, gyűrűs kutakból, norton kutakból, egyéb víztározókból való víz szivattyúzásra. A diffurzor-ejektor párosítás a szívóházban gondoskodik arról, hogy magasabb levegő tartalmú, úgynevezett gázos vizet is továbbítani tudja. A Leo XJWm 180/51 kerti szivattyú jó választás lehet Önnek, ha egy mérsékelt árfekvésű, de mégis megbízható kertiszivattyút keres.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "LEO Vízszivattyú XJWm/3BL 180/51 230V" című hirdetést látja. (fent)