Betöltés...

Ryodel Benzinmotoros Láncfűrész 68köbcenti 6,2lóerő RY/CHS-55x

Ár: 20.990 Ft

Ryodel Benzinmotoros Láncfűrész 68köbcenti 6,2lóerő  RY/CHS-55x

A Ryodel RY/CHS-55x benzines láncfűrész a professzionális faiparban és a kertészeti alkalmazásokban használható. 6,8 lóerős robbanómotorja és 68 köbcentis henger térfogata lehetővé teszi a könnyed és hatékony vágást, még a legkeményebb faanyagban is. A 16 hüvelykes, azaz 45 cm-es lánc és láncvezető biztosítja a precíz vágást és a hosszú élettartamot. A Ryodel egy megbízható és népszerű márka, amely a minőségi anyagokat és a fejlett technológiát használja a termékeik elkészítésénél. A RY/CHS-55x benzines láncfűrész ideális választás azoknak, akik magas szintű teljesítményt és megbízhatóságot keresnek a faipari és kertészeti feladatokban.

A Ryodel egy vezető márka a fűrész- és kerti eszközök piacán, és a benzines láncfűrészeik tökéletesen illeszkednek a profi felhasználók igényeihez. A benzines láncfűrészek a legjobb választás, ha nagyobb teljesítményt és mozgékonyságot szeretne a munkájához.

Egy benzines láncfűrésznek nincs szüksége vezetékre, így bármilyen helyen használható, ahol szükséges. A Ryodel benzines láncfűrészei kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a nehéz fa- és bozótvágást, és az általuk nyújtott hatékonyság jelentősen megnöveli a munka hatékonyságát.

A Ryodel benzines láncfűrészei kényelmesen kezelhetők, és könnyen szervizelhetők. Az új, erős motorok és a fejlett vágószerszámok a legjobb teljesítményt biztosítják, ami lehetővé teszi a munkát a lehető legrövidebb idő alatt.

A benzines láncfűrészek rendkívül rugalmasak és alkalmasak különböző feladatokra, például a fák kivágására, a bozót nyírására, vagy a fű és az ágyások nyírására. A Ryodel benzines láncfűrészei könnyen kezelhetők és könnyen szervizelhetők, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használja őket.

Végül, ha profi szintű munkát szeretne végezni, akkor a Ryodel benzines láncfűrészek a legjobb választás. A magas teljesítmény, a kényelem és a rugalmasság miatt a Ryodel benzines láncfűrészek a legjobb választás a fa- és bozótvágáshoz. Ha szeretné megnövelni a munka hatékonyságát és könnyebben dolgozni,

Műszaki adatok.:
-Márka: Ryodel
-Cikkszám: RY/CHS-55x
-Teljesítmény: 6,8 lóerő
-Henger térfogat: 68 köbcenti
-Üzemanyag: Benzines
-Lánc hossza: 45 cm
-Láncvezető hossza: 45 cm
-Indítás: Manuel
-Fűrészlánc típus: Standard
-Vágási sebesség: 15m/s
-Tank mérete: 0,9L
-Szállítási súly: 4,5 kg



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 60 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ryodel Benzinmotoros Láncfűrész 68köbcenti 6,2lóerő RY/CHS-55x" című hirdetést látja. (fent)