Betöltés...

Scheppach AIR FORCE 5 - olajmentes kompresszor 12V / 230V - 8BAR

Ár: 26.990 Ft

Scheppach Air Force 5 olajmentes kompresszor tulajdonságok:

A Scheppach AIR FORCE 5 kompresszor egy kicsi, de hasznos segédeszköz, amely normál 230 V-os hálózatról és normál 12 V-os autós aljzatról is táplálható, ezért nem csak praktikus, kompakt és könnyű kompresszorként használható műhelyében, ill. garázsban, de akár autóban, lakókocsiban is használhatod.


Működése nagyon egyszerű. Az aktuális nyomásértéket a digitális kijelzőn láthatja. 0,1-8 bar tartományban is előre beállítható, és a beállított nyomás elérésekor a kompresszor automatikusan kikapcsol. A nagyszámú különböző fúvókának és az akár 8 bar maximális nyomásnak köszönhetően könnyedén megbirkózik a motorkerékpárok, kerékpárok, autók, terepjárók, labdák, matracok, felfújható csónakok, tutajok stb. abroncsfújásával.


Minden tartozék, két elektromos kábellel, egy 0,6 m-es nyomótömlővel, négy különböző kivezetéssel ügyesen el van rejtve a kompresszor belsejében.


A kényelmes fogantyú megkönnyíti a szállítást. A kompresszor a legkorszerűbb, olajmentes technológiájú motorral van felszerelve. Nincs szükség az olaj ellenőrzésére, utántöltésére vagy cseréjére, és a kompresszor mindig készen áll a feladat elvégzésére. Mérete és mindössze 1,9 kg súlya ideálissá teszi kempingezéshez, kempingezéshez és egyéb szabadtéri tevékenységekhez is.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Scheppach AIR FORCE 5 - olajmentes kompresszor 12V / 230V - 8BAR" című hirdetést látja. (fent)