Betöltés...

KETER CANTILEVER RENDSZEREZŐ 22" Fekete/piros

Ár: 18.990 Ft

Méretek (szé x mé x ma):560x317x161 mm Praktikus, tágas szerszámosláda. Rendezett belseje és a felnyitása után a szerszámokat felfedő tálca jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A szerszámosláda hordozást megkönnyítő kényelmes fogantyúval rendelkezik. Tartósságot garantáló magas minőségű anyagokból készült. Tökéletesen összeépíthető a "KETER CONNECT GURULÓS SZERSZÁMOSLÁDA SZETT" termékkel.
A jótállási jegy az alábbi linken elérhető:
https://www.curver.hu/jotallasi-jegy-78 A Curver Cantilever rendszerező táska rendkívül praktikus és igényes alternatívát kínál a hobbibarkácsolóknak arra, hogy a munkavégzéshez szükséges alkatrészeket, tartozékokat az igényeiknek megfelelően tárolják, rendszerezzék. A belső rész több kisebb fakkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a különböző méretű és kialakítású tárgyakat el lehessen szeparálni egymástól. A tároló egységek egy könnyű mozdulattal kivehetők, és elvihetők, ami egyértelműen könnyebbé és kényelmesebbé teszi a feladatok elvégzését.

A rendszerező táska, nevéhez hűen egy kényelmes fogantyúval is rendelkezik, aminek segítségével könnyen meg lehet fogni kézben, és el lehet vinni a munkavégzés helyszínére. Kompakt kialakításának köszönhetően a személygépkocsi hátsó ülésén vagy a csomagtartóban is elfér. A magas minőségű anyagkialakítás eredményeképpen hosszú éveken keresztül is meg tudja őrizni a sérülésmentes kinézetét. A professzionális kialakításnak hála a rendszerező könnyedén összeépíthető a Keter Connect gurulós szerszámosláda szettel.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "KETER CANTILEVER RENDSZEREZŐ 22" Fekete/piros" című hirdetést látja. (fent)