Betöltés...

Acquaer EKJ-1202I kerti Szivattyú #fekete

Ár: 38.990 Ft

Az EKJ-1202I 1200W-os motorral és öntött vas házzal szerelt önfelszívó kerti jet szivattyú, mely megbízható megoldást kínál tiszta víz szállítására fúrt vagy gyűrűs kutakból, esővíz gyűjtő hordókból vagy tavakból. Fő felhasználási területük a zöld felületek és kertek szórófejes vagy árasztásos öntözése, kerti tavak vagy medencék leeresztésé, de alkalmas akár egy háztartás vízellátásnak biztosítása is. A szivattyú robosztus felépítésű és egyszerűen szállítható a rajta lévő hordozófogónak és könnyű súlyának köszönhetően. A motor túlterhelés elleni védettséggel valamint 1,5m tápkábellel van ellátva.

A szivattyú szívó és nyomoldalán G1” (30,3mm) belső menetes csatlakozás található. A minél nagyobb vízszállítás elérése érdekében javasoljuk szívó oldalon az 1” (25mm) átmérőjű visszacsapó szeleppel ellátott szívó cső (kiegészítőink kínálatában megtalálható), nyomó oldalon ¾” (19mm) belső átmérőjű locsoló cső használatát. A jet szivattyú egyik fő előnye az önfelszívó képesség, így elég beüzemeléskor feltölteni a rendszert és ha a szívóoldal megfelelően zárt, akkor csak ritkán lesz szükség utántöltésre a folyamatos vízoszlop megtartásához.

Jellemzők:
- Az önfelszívós jet szivattyú fő felhasználási területe: tiszta víz szállítása fúrott kutakból, árasztásos vagy szórófejes öntözés, házi vízművekkel való működtetés
- Kompakt, könnyű és egyszerűen használható
- Öntöttvasból készült szivattyúház
- A motor hővédelemmel és 1.5m tápkábellel ellátott

A termékre a gyártó 2 év garanciát vállal.

Műszaki Adatok:
- Típus: EKJ-1202I
- Feszültség/Frekvencia: 220-240 V / 50 Hz
- Teljesítmény: 1200 W
- Max. emelési magasság (Hmax): 48 m
- Max. térfogatáram (Qmax): 4.8 m³/h
- Max. felszívási mélység: 8 m
- Nyomó x szívó csatlakozó átmérő: G1"×G1"
- Kábel típus és hossz: H07RN-F 1.5 m
- IP védettségi osztály: IPX4
- Max. szállítható folyadék hőmérséklet: 35°C
- Súlya: 9.8 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Acquaer EKJ-1202I kerti Szivattyú #fekete" című hirdetést látja. (fent)