Betöltés...

Nortene Molenet Vakondháló, tökéletes megoldás vakondok ellen 2x25M

Ár: 13.900 Ft

Vakondháló, tökéletes megoldás vakondok ellen
Félti szép, füvesített udvarát, virágzó növényeit a vakondtól? A vakondháló ideális védelmet nyújt füvesített területeken, futballpályákon, játszótereken, golfpályákon és a kertben is a vakond ellen. Könnyen kezelhető és egyszerűen méretre vágható, ezáltal növények utólagos telepítése is lehetséges kertünkben.
ELŐNYÖK
Környezetbarát azaz vegyszermentes mechanikai megoldás: nem öli meg a vakondot, mely védett állat, nem befolyásolja a növények növekedését, könnyen és gyorsan telepíthető. A vakondháló ideális védelmet nyújt füvesített területeken, futballpályákon, játszótereken, golfpályákon és a kertben is a vakond ellen. Gyepesítés előtt a földbe helyezve megakadályozza a vakond felszínre jutását. Költséghatékony.

JELLEMZŐK
Névleges szemméret: 15x15 mm, szín: fekete, anyaga: PP, mely ellenáll az UV sugárzásnak. Nagy szakítószilárdságú háló, mely élettartam min. 25 év. Rögzítéséhez FIXSOL ill. SPIKE leszúró tüskék alkalmazását ajánljuk, 50 cm-enként.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nortene Molenet Vakondháló, tökéletes megoldás vakondok ellen 2x25M" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv