Betöltés...

Tricikli gyerekeknek 360 fokban forgatható üléssel, napellenzővel, tolókarral és tárolókkal - szürk

Ár: 30.390 Ft

ECOTOYS TRICIKLI

- 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára.

- Biztonságos, tartós acélszerkezet.

- 360°-ban forgatható ülés

- A tető, a korlát és a fogantyúk eltávolításának lehetősége .

- Tartós kerekek - EVA anyagból.

- 5 pontos biztonsági övek.

- Biztonsági korlátok.

- Vezérelhető fogantyú.

- Kosarak és egy tasak az apró tárgyak számára.

- Tanúsítványok: CE, EN71

- Márkanév: F: ECOTOYS

KÉNYELEM ÉS VÉDELEM

Az ECOTOYS kerékpár számos praktikus megoldást ötvöz, amelyek kényelmes és biztonságos szórakozást nyújtanak gyermekének. A kerékpár puha, kényelmes háttámlával rendelkezik , amelynek köszönhetően a kisgyermek kényelmesen fog ülni, az övek és a korlátok pedig megvédik őt attól, hogy kieszen az ülésből. Az összecsukható előtető véd az eső és a nap ellen. A speciálisan profilozott váz és a forgóülés megkönnyíti a legkisebbek számára a felszállást.

KÉNYELMES LÁBTARTÓK

Az összecsukható lábtartók tökéletes megoldást jelentenek azon kisgyermekek számára, akik még nem érik el a pedálokat. Séta közben a gyermek kényelmesen leteheti a lábát a lábtartókra, és élvezheti az utazást.

CSÚSZÁSMENTES FOGANTYÚK

A kormánykerék gumi, csúszásmentes fogantyúkkal van ellátva, amelyek biztosítják a gyermek biztonságát és megakadályozzák a kormánykerék véletlen megcsúszását.

SEATBELTS

Az 5 pontos övek biztosítják a biztonságot és a megfelelő pozíciót vezetés közben. A kiegészítő párnák növelik az utazási kényelmet és megakadályozzák a gyermek érzékeny bőrének kidörzsölését.

VÉSZFÉK

Mindkét hátsó kerék speciális fékkel rendelkezik, hasonlóan a babakocsiknál használtakhoz. Ha ez blokkolva van, a kerekek nem forognak, és maga a kerékpár mozdulatlan marad.

FUNKCIONÁLIS KONTÉNEREK

A kerékpár 2 műanyag tárolóval van felszerelve, amelyekbe a kisgyermek elrejtheti a játékokat vagy a séták során talált kincseket.

TASAK A FAJTÁK SZÁMÁRA

A kerékpár fogantyúján egy kis tasak / pénztárca található, amelyben tárolhatja telefonját, pénztárcáját, kulcsait és egyéb szükséges csecsebecséket.

AZ ÜLÉS 360 FOKBAN FOROG

Az ülés elforgathatósága lehetővé teszi, hogy a szülő felé vagy az utazási irányba állítsa be. A gyermek kezdetben szemkontaktust tart - a szülő felé fordulva, ami lehetővé teszi, hogy megfigyelhesse a gyermeket séta közben.

Az idősebb gyermekek minden bizonnyal jobban szeretik majd az ülést a menetirányba állítani, ami lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben megfigyeljék a környezetüket, és sok örömet szereznek a séták során.

BÁRMILYEN KONFIGURÁCIÓ LEHETŐSÉGE

A gyermek korától és önállóságától függően lehetőség van a tető, a korlátok és a kerékpár tolására szolgáló fogantyú eltávolítására. Ha gyermeke már önálló, további védelmeket távolíthat el.

MŰSZAKI ADATOK

- Márka: ECOTOYS

- Modell: JM-322 SZÜRKE

- Termékméretek: A termék mérete: 96 x 84 x 49 cm

- Korosztály : 12 hónapos kortól 5 éves korig

- A gyermek maximális súlya: 25 kg

- A termék súlya: 11,5 kg

- Anyag: A termék anyaga: Anyag: Szerkezet: Fém,

- Kárpit: 100% poliészter

- Tanúsítványok: EN 71-1:3, GTS

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Tricikli gyerekeknek 360 fokban forgatható üléssel, napellenzővel, tolókarral és tárolókkal - szürk" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: