Betöltés...

TrueLife VM Pocket Digitális Bébiőr

Ár: 15.910 Ft

TrueLife NannyTone VM Pocket – digitális audio dada újratölthető egységekkelSzeretné figyelemmel kísérni babáját, és megfelelni az igényeinek, még akkor is, ha egy másik szobában alszik? A TrueLife NannyTone VM Pocket digitális audio bébiőr megbízható átvitellel és praktikus funkciókkal gondoskodik a babáról. Mindkét egység újratölthető, így nem csak otthon, hanem útközben is segítőd lesz. Az USB-C segítségével könnyedén töltheti a babaőrzőt akár konnektorból, akár power bank segítségével. Az akár 700 méteres hatótávolságú megbízható jelátvitelnek köszönhetően mindig szemmel tarthatja gyermekét, és egyetlen csuklásról sem marad le.

Hatótávolság akár 700 méterA NannyTone VM Pocket babaőrző jele akár 700 métert is elér, így félelem nélkül mozoghat a kertben a szülői egységgel. Ha a jelzés megszakad, a bébiszitter jelzéssel figyelmeztet, de csak a szülői egységen, hogy ne zavarja a gyereket.

Gyakorlati funkciókA megbízható jelzésen kívül a babaőrző rendelkezik lemerült akkumulátor-jelzővel és hangerőszabályzóval is. A gyerekegység praktikus éjszakai lámpát tartalmaz, melynek köszönhetően kényelmesebben tud reagálni babája igényeire.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "TrueLife VM Pocket Digitális Bébiőr" című hirdetést látja. (fent)