Betöltés...

Járóka kosár palánkkal, focikapuval, mintás játszószőnyeggel

Ár: 28.990 Ft

Járóka kosár palánkkal, focikapuval, mintás játszószőnyeggelLepd meg gyermekedet egy saját játszótérrel!A nagyméretű, biztonságos járóka segítséget nyújt számodra, a gyerekek számára pedig kiváló játszótérként funkcionálhat.
A járóka megóvja a veszélyes kalandoktól az éppen elinduló kicsiket, amíg te kisebb-nagyobb dolgaidat intézed ? nagy alapterületének köszönhetően nem korlátozza őket mozgásukban és a játékban. Hálós oldalfalainak köszönhetően mindenhonnan szemmel tarthatod gyermekedet, és ő is mindig lát majd téged.
Lecipzározható bejáratának és a kb. 182×122 centiméteres alapterületének köszönhetően a már önállóan közlekedő és játszó gyerekek saját játszótérként használhatják.A játékélményt kiegészíti egy kosárlabda palánk, és a járóka két végében megtalálható focikapu.A járóka és játszótér egyszerre több apróság számára is képes szórakozást nyújtani, akár órákon át is önfeledten kergetőzhetnek, játszhatnak benne. Ha pokrócokkal lefeditek a tetejét, bunkerként is megállja a helyét.
Kültéren és beltéren egyaránt felállíthatod, de az időjárás viszontagságaitól érdemes megóvni ? a gyerekek ki sem akarnak majd jönni belőle.Összerakása és szétszerelése egyszerű, kisméretűre szétszedve, dobozában tudod tárolni és hordozni, így könnyen mozgatható a helyszínek közt.
A termék jellemzői:

Járóka és játszótér
Mérete felállítva: kb. 182x122x64 cm
Anyaga: poliészter
Cipzározható bejárat
Két darab focikapuval és egy kosárlabda palánkkal
Kültéren és beltéren is használható
Kék színben
Egészségre káros anyagot nem tartalmaz
A csomag labdákat nem tartalmaz
0-6 éves korig


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Járóka kosár palánkkal, focikapuval, mintás játszószőnyeggel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: