Betöltés...

Baba babaörző, figyelő VB603

Ár: 29.990 Ft

Baba babaörző, figyelő VB603Az VB603 babaőrző a tökéletes eszköz, hogy nyugodtan figyelje gyermekét. Ez a 3,2 hüvelykes vizuális kamerás vezeték nélküli babaőrző megbízható terméke. Kiváló minőségű és funkcionális jellemzőkkel rendelkezik, hogy megfeleljen a modern szülők elvárásainak.
Az VB603 babaőrző nem igényel külön tárolási módot, könnyedén használható azonnal. A 5V feszültségű tápellátásnak köszönhetően megbízhatóan működik. Ez a babaőrző nem rendelkezik zoom funkcióval és nem használ hálózati áramot.
Az üzemi hőmérséklet tartománya 10 és 25 fok között van, így megfelelően alkalmazható a legtöbb környezeti feltétel mellett. Az ABS anyagból készült, ami tartósságot és megbízhatóságot biztosít az eszköznek.
Az VB603 babaőrző kiváló kiegészítő paraméterekkel rendelkezik, mint például az 06 konzol típusa. A hangtípusa hangos kaputelefon, így világos és érthető hangokat továbbít. Az infravörös éjjellátó távolsága 5-8 méter, így még sötétben is könnyedén megfigyelheti gyermekét. A tápegysége elektromos kapcsolat, ami megbízható és hosszantartó működést biztosít.
Az VB603 babaőrző rendkívül praktikus és hordozható kialakítással rendelkezik. Kétirányú kaputelefon funkcióval van ellátva, így könnyen kommunikálhat gyermekével. Emellett hőmérséklet-figyelést is végez, hogy mindig nyomon követhesse a gyermek kényelmét.
Az eszköz beépített zenelejátszóval is rendelkezik, valamint automatikus érzékelővel ellátott éjjellátó funkcióval. A digitális jelátvitelnek köszönhetően stabil és interferencia-mentes képet kap a 3,2" színes LCD kijelzőn. Az akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik, akár 5 órán át tartó hangvezérelt módban.
Az VB603 babaőrző többnyelvű.
Fedezze fel az VB603 babaőrző kényelmét és biztonságát, és élvezze a nyugalmat, hogy mindig figyelemmel kísérheti gyermekét. Ez a megbízható és sokoldalú babaőrző tökéletes választás a modern szülők számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Baba babaörző, figyelő VB603" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: