Betöltés...

BiGosh Csillagos égbolt projektor,

Ár: 12.990 Ft



14 színmód és 3 világítási mód: Képzeld el, hogy egy csillagokkal, sarki fényekkel, bolygókkal és felhőkkel teli galaxisban vagy, amelyet a galaxis kivetítőnk hoz létre, amely teljesen tőled származik. A fények 4 alapszíne (RGBW) vetíti a színeket, amelyek 14 különböző színű vetítési effektus kialakításához keverhetők. A zöld csillagfény vagy bolygó és az Aurora Borealis 7 különböző formában kombinálható ezekkel a ködfényhatásokkal.
3 az 1-ben csillagvetítő galaxis kivetítő: A továbbfejlesztett csillagvetítő tökéletesen integrálja a csillagot, az északi fényt és a bolygót automatikusan lejátssza. Mindkét csillagot, sarki fényt vagy bolygót különböző beállításokkal jelenítheti meg. A csillagok és a felhőhatások egyszerre vagy egymástól függetlenül is működhetnek. Találmány szabadalom-17376740, és termékeink átmentek az FDA/CPC/CE tanúsításon, a minőség garantált.
Zenei galaxis kivetítő lámpa: az éjszakai fény kivetítő beépített hangszóróval rendelkezik, hogy zenét játszhasson, miközben a kisgyermeke élvezi a nagyon szükséges pihenést. Bluetooth-on vagy TF-kártyán keresztül lejátszhatja kedvenc zenéjét, a fények a zene ütemére szikráznak, tökéletes a parti hangulat vagy a szülő-gyermek interakció aktiválásához. Táncolj az ütemre! Családi partik, születésnapi partik, szabadidős és szórakoztató rendezvények. Távirányító vagy érintés: az éjszakai fényprojektor távirányítóval van ellátva, vagy ha gyermekszobában használják, óvatosan állítsa be a műveletet az ajtóból anélkül, hogy zavarná gyermekét. A távirányítóval szabadon változtathatja a világítási módot, beállíthatja a fényerőt és elindíthatja/leállíthatja a mozgást. Az érintéses üzemmód közvetlenül a lámpa megérintésével vezérelhető, hatékonyan ösztönözve a szülő-gyermek interakciót.
Időzítő funkció és állítható fényerő: LED-es kivetítőnk fényereje 3 fokozatú fényerő beállítással rendelkezik (30%/60%/100%), az időzítő pedig 1H/2H-ra állítható a távirányítóval. Ezenkívül a köd beállítható áramlási hatással és állítható sebességgel, hogy az éjszakát egyedibbé tegye. A csillag mennyezeti kivetítő lélegző hatással megnyugtatja, hogy nyugodt alváskörnyezetben kísérje gyermekeit.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "BiGosh Csillagos égbolt projektor," című hirdetést látja. (fent)