Betöltés...

Havit KW11 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín

Ár: 18.990 Ft

Kiváló minőségű videohívásokA Havit KW11 okosóra 4G videohívásokat kínál HD minőségben, ami tökéletes eszköz a gyerekek és a szülők közel tartásához, távolságtól függetlenül. Mostantól gyermeke nemcsak hallja Önt, hanem látja is, ahogy beszél. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy mindig „mellett” legyél a gyermeked mellett, amikor szüksége van rá.

A függetlenség kezdete ellenőrzés alattGyermeke biztonsága elsődleges. Az LBS GPS és WiFi funkciókkal a Havit KW11 okosóra lehetővé teszi, hogy valós időben figyelje gyermeke helyzetét. Ez felbecsülhetetlen értékű szolgáltatás azoknak a szülőknek, akik szeretnék tudni, hol van gyermekük, ugyanakkor szeretnének teret és függetlenséget adni nekik.

Fejlett biztonsági funkciókA kicsiket szem előtt tartva hangrögzítési funkció is elérhető – most már valós időben tarthatod a kapcsolatot utóddal. A KW11 lehetőséget kínál arra is, hogy figyelmen kívül hagyja az ismeretlen számokról érkező hívásokat, ami növeli a biztonság szintjét, és lehetővé teszi annak szabályozását, hogy ki kommunikálhat gyermekével. Ily módon a szülők megnyugodhatnak, hogy gyermekeiket megvédik a nem kívánt hívásoktól.

Átfogó vezérlés okostelefonjárólAz okosóra összes funkciójának vezérlése egy dedikált alkalmazáson keresztül történik. Ez lehetővé teszi az olyan beállítások egyszerű és gyors kezelését, mint a helymeghatározás vagy a megbízható számok listája. Így mindig naprakész lehet. Az alkalmazásból megtekintheti felvételi és tevékenységi előzményeit is.

SOS funkció a maximális védelem érdekébenVészhelyzetekben gyermeke gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet Önnel az SOS gomb lenyomva tartásával. A riasztó aktiválása automatikusan üzenetet küld a gondozónak, tovább növelve gyermeke biztonságát. Ez nem csak praktikus megoldás, hanem nyugalmat és megnyugvást is jelent a szülők számára.

Ideális aktív gyerekeknekGyermeke szereti a szórakozást és a kalandot? A Havit KW11 okosóra több, mint egy egyszerű óra. 7 minijátékkal szórakoztatja gyermekét szabadidejében. És mi van, ha a móka a friss levegőre költözik? Nincs mit! Az IP67 vízálló tanúsítvánnyal rendelkező óra ellenáll az esőnek és a véletlenül fröccsenő víznek, így nem kell aggódnia a készülék miatt. Tökéletes választás kis felfedezőknek és szüleiknek, akik értékelik a tartósságot és a funkcionalitást.

Átgondolt tervezésA Havit KW11 okosórát a mindennapi kényelem és kényelem szem előtt tartásával tervezték. 1,4 hüvelykes képernyőméretével és 240 × 240 pixeles felbontásával garantálja a kép olvashatóságát és élességét, ami rendkívül fontos a videohívások során. Sőt, a 680 mAh-s akkumulátorkapacitásnak köszönhetően gyermeke egész nap használhatja az órát gyakori töltés nélkül. A szülők számára ez további kényelem, a gyerekeknek pedig több idő jut a játékra és a világ felfedezésére.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Havit KW11 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: