Betöltés...

Garett Kids TECH 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Fekete/Rózsaszín

Ár: 56.499 Ft

Garett Kids Tech 4G okosóraA könnyen rögzíthető pánttal rendelkező Garett Kids Tech 4G öt színben kapható. Kényelmet biztosít a kicsiknek, és lehetővé teszi számukra, hogy kitűnjenek. A 4G LTE-kapcsolat zökkenőmentes kommunikációt tesz lehetővé a szülőkkel, így az egész családnak biztonságérzetet ad. A hosszú élettartamú akkumulátor hosszú üzemidőt tesz lehetővé, így a kicsi órákig használhatja óráját. A nagyméretű és jól olvasható kijelző megkönnyíti az idő leolvasását és a különböző funkciók használatát.

Könnyű pántos rögzítésA Garett Kids Tech 4G ideális a legfiatalabb felhasználók számára. Kényelmes szövetpánttal és innovatív könnyű technológiával van felszerelve, ami nagyon egyszerűvé teszi a tépőzáras rögzítést. Az okosóra öt színben kapható, köztük elegáns fekete, zöld és csajos rózsaszín. Gyermeke kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb szíj színt.

4G LTE kapcsolatA 4G LTE technológiával az okosóra korlátlan csatlakozási lehetőséget kínál. Ezzel hang- és videohívásokat kezdeményezhet, illetve üzeneteket küldhet. A beépített helymeghatározó rendszer lehetővé teszi gyermeke megfigyelését, valamint lehetőség van biztonságos terület beállítására, ahol gyermeke barangolhat. A geokerítés funkció lehetővé teszi a szülők számára, hogy értesítést kapjanak a telefonjukon, amikor a gyermek elhagyja a kijelölt zónát.

Hosszú élettartamú akkumulátor energiatakarékos üzemmóddalA Garett Kids Tech-t a hosszú élettartamú akkumulátor különbözteti meg a többi készüléktől, amely lehetővé teszi, hogy az óra hosszú ideig működjön anélkül, hogy gyakran kellene újratöltenie. Ez a modell speciális energiatakarékos üzemmóddal is rendelkezik, amely csökkenti az energiafogyasztást, amikor a készülék nincs használatban. Így a szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy az óra gyorsan lemerül, és a gyerekek órákig használhatják.

Tiszta kijelzőA Garett Kids Tech 4G egy nagy és jól olvasható 1,69 hüvelykes HD IPS képernyővel felszerelt okosóra, amely kiváló képminőséget és élénk színeket biztosít. Ennek eredményeként a felhasználók könnyedén használhatják az óra funkcióit bármilyen fényviszonyok között. A nagyméretű és jól olvasható kijelző könnyen olvashatóvá teszi az információkat, így tökéletes társ a legkisebb és valamivel nagyobb gyerekek számára egyaránt.

Az óra további hasznos funkcióiA Garett Kids Tech 4G nemcsak stílusos kiegészítő a gyermekek számára, hanem funkcionális eszköz is, amely számos hasznos funkciót kínál. Az SOS gomb segítségével gyermeke gyorsan és egyszerűen hívhat segítséget, ha úgy érzi, veszélyben van. A beépített lépésszámláló segítségével nyomon követheti a kicsi fizikai aktivitását, a számológép pedig a tanulás során lesz hasznos. Az okosóra hangfigyelő funkcióval és a már említett geokerítéssel is rendelkezik, amely biztonságot és a gyermek helyzetének megfigyelését biztosítja.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Garett Kids TECH 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Fekete/Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: