Betöltés...

Baba kanapé szőnyeg medencelabdák 3 az 1-ben teknős 17670

Ár: 17.700 Ft

Baba kanapé szőnyeg medencelabdák 3 az 1-ben teknős
Aranyos teknős formájú babaszőnyeg, mely serkentő és fejlesztő játékot biztosít a legkisebbeknek.
A szőnyeget gondosan úgy tervezték meg, hogy átfogó előnyöket és játéklehetőségeket biztosítson növekvő gyermeke számára. A három különböző kihajtási lehetőségnek köszönhetően ez a szőnyeg egyszerre nyújt kényelmet pihenés közben, és ösztönzi az aktív mozgást és interakciót játék közben.
A fejpántos változat tökéletes választás a körülötte lévő világot felfedező babák számára. A felfüggesztett színes játékok nem csak vizuálisan vonzóak, hanem ösztönzik az elérést, a forgatást és a manipulációt is, ami segíti a motoros készségek és a mozgáskoordináció fejlesztését.
Az oldalháló további védelmet nyújt, így a kisgyermek szabadon megfordulhat, és biztos lehet benne, hogy nem esik le a szőnyegről.
Amikor a gyerkőc függetlenebbé válik és kíváncsi lesz a körülötte lévő világra, a szőnyeget labdákkal járó járókává alakíthatjuk. A fogantyúkra erősített színes labdák és játékok sok örömteli szórakozást nyújtanak, és serkentik a gyermek érzékszerveit, ösztönözve az interakciót és a felfedezést.
A legjobb minőségű, kellemes tapintású anyagból készült szőnyegünk nemcsak kényelmet és kényelmet biztosít a gyermek számára, hanem élénk színek és játékok révén serkenti fejlődését is. Ezenkívül a színes golyók segítenek fejleszteni a motoros készségeket és megtanítják a színfelismerést, így kiváló oktatási eszközzé válik.
A készlet 12 színes golyót tartalmaz, amelyek végtelen örömet és szórakozást nyújtanak a kicsinek. 
A heverő méretei ívekkel:
96cm x 69cm x 55cm
Toll méretei:
96cm x 69cm x 20cm
A csomag mérete:
45 cm x 39,5 cm x 10 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . Gyermekeknek szánták életük első hónapjaitól.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Baba kanapé szőnyeg medencelabdák 3 az 1-ben teknős 17670" című hirdetést látja. (fent)