Betöltés...

5 részes készlet Edények gyermekételekhez, természetes anyagokból, BPA-mentes, melaminmentes, mosogatógépben mosható, Reer Growing 22020

Ár: 11.835 Ft

A Reer's Growing sorozat ételkészlete különösen alkalmas arra, hogy a gyerekeket önállóan enni tanítsa. A készlet mind az 5 alkotóeleme (tányér, tál, kanál, villa és üveg) jól átgondolt, hogy támogassa a kicsiket. Például az evőeszközöknek széles fogantyúi vannak, amelyek segítenek a gyermeknek könnyen tartani őket a kezében, és a tányérnak megemelt széle van, hogy megakadályozza a gyermeket abban, hogy az ételt kitolja a tányérból. Ezenkívül az egyes edények mérete és súlya ideális a gyermekek kezéhez, és egész gyermekkorban használható.
A vidám színek és az aranyos nyomatok meghívják a babát az asztalra, serkentik a kíváncsiságot és az ételek iránti érdeklődést. A Reer étkészlet robusztus felületével ellenáll a mindennapi élet zord körülményeinek, és gond nélkül használható a mikrohullámú sütőben is. A lekerekített élek és a törhető anyagok hosszú ideig garantálják a biztonságos használatot. A különösen kényelmes és higiénikus tisztítás érdekében az edényeket mosogatógépben is meg lehet tisztítani.
A Reer's Growing étkészlet a szilárd élelmiszerekre való áttéréshez szükséges termékcsalád része, amely nemcsak a gyermekek, hanem a környezet számára is barátságos, kiváló minőségű természetes anyagokból készül, több mint 80% -ban megújuló nyersanyagokból (cukor és más szénhidrátok, farost), és nem tartalmaz veszélyes anyagokat, például melamint, PVC vagy BPA. A környezetbarát csomagolás újrahasznosított papírból készül.
Mint minden Reer termék, az étkészlet is a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készül, az EN 14372 biztonsági szabvány szerint tanúsítva.
Termékjellemzők:

Gyermek étkészlet több mint 80%-ban megújuló alapanyagokból  (cukor és egyéb szénhidrátok, farost)
Tartalmaz egy tányért, tálat, poharat, teáskanál és villát
Mikrohullámú sütő- (maximum 600W) és mosogatógép-álló
Különösen könnyű és elpusztíthatatlan, könnyen megbirkózhatnak a kemény leszállásokkal
A lekerekített élek garantálják a biztonságos használatot
A tányér és a tál széles széle megkönnyíti a fogást, a megemelt külső fal pedig megkönnyíti az étel kanalazását
Evőeszközök ergonomikus fogantyúkkal, amelyek segítenek a babának jól megfogni őket a kezében
Praktikus forma, lehetővé teszi az egymásra rakást a helytakarékosság érdekében
Vidám design aranyos nyomatokkal és természetes színekkel
Kiváló minőségű, nem mérgező, BPA-mentes, PVC- és melaminmentes anyagokból készült
EN 14372 biztonsági szabvány szerint tanúsítva


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "5 részes készlet Edények gyermekételekhez, természetes anyagokból, BPA-mentes, melaminmentes, mosogatógépben mosható, Reer Growing 22020" című hirdetést látja. (fent)