Betöltés...

Kocsi építőkockákkal, talicskával, konténerrel, pótkocsi fedővel, 32 db.

Ár: 5.590 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Az építőkockák az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében, ez a készlet pedig egyenesen a legkisebbeknek készült. Mivel a blokkok puhák, így már 18 hónapos kortól biztonságosak.

A 32 darabos készlet garantálja a szuper szórakozást! A kisgyermek különböző szerkezeteket, figurákat és alakzatokat építhet belőlük - bármit, amit a képzelete diktál!

Minden egyes építőkocka puha műanyagból készült, ami biztonságos lesz gyermeke számára játék közben. Biztos lehet benne, hogy a kicsi nem fogja megvágni magát az éles és kemény sarkokkal, mivel nincsenek ilyenek.

A készlethez matricák is tartoznak, amelyek karakteressé teszik a blokkokat, és a kisgyermeked még lelkesebben nyúl majd értük.

A kockákkal való építkezés nemcsak fantasztikus szórakozás, hanem jó lehetőség számos készség - különösen a kézügyesség - fejlesztésére is. Az épületek felszedése és felépítése fejlesztheti a gyerekek motoros készségeit és a szem-kéz koordinációt.

A kisgyermekeknek szánt építőkockák kiváló hatással lehetnek az olyan intellektuális készségekre is, mint a deduktív gondolkodás és a térbeli képzelőerő.

A színes építőkockák egy praktikus, kerekekkel ellátott szállítóládába vannak csomagolva, amelynek köszönhetően sokkal könnyebb lesz egyik helyről a másikra mozgatni.

Ez a készlet igazén egy olyan ajándék, amelynek minden gyermek örülni fog - órákig tartó szórakozást nyújt, valamint segít a megfelelő fejlődéshez szükséges számos képesség kialakításában.
A készlet tartalma:


Blokkok különböző színekben és méretekben x32
Matricák
Füzetecske inspirációval
Műszaki adatok:



Anyag: műanyag
Életkor: 18m+
Méretek:



Példa: 12 cm x 3,2 cm x 3 cm.
Fogantyú a tartály húzásához: 25,5 cm
Konténer kerekei: 8 cm
Csomagolás: 28 cm x 20 cm x 21 cm


A termék kerekeken guruló műanyag konténerbe csomagolva érkezik.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Kocsi építőkockákkal, talicskával, konténerrel, pótkocsi fedővel, 32 db." című hirdetést látja. (fent)