Betöltés...

Magzati Doppler monitor terhes nők számára, RoHS, méhen belüli magzati életfunkciók monitorozása, magzati szívverés észlelése, baba pulzusmérése, hordozható, nulla sugárzás

Ár: 9.790 Ft

【Biztonságosan figyelje gyermeke pulzusáti】A Rohs Fetal Doppler Monitor biztonságos monitorozási élményt biztosít nulla elektromágneses sugárzással, prioritásként kezelve az Ön és a baba jólétét. Alacsony fogyasztású ultrahang használatával a baba doppler garantálja a nem invazív megközelítést a baba szívverésének nyomon követésére. Tapasztalja meg a babával való kötődés örömét, miközben gondoskodik biztonságáról a magzati monitorral, mindezt saját otthonának kényelmében.

【Nagy érzékenységű szonda】 A nagy érzékenységű magzati Doppler szondát úgy tervezték, hogy pontos és megbízható méréseket biztosítson a baba szívveréséről. A fejlett multiszenzoros technológia segítségével ez a 2,5 MHz-es szonda képes megkülönböztetni a baba szívverését az anyáétól, biztosítva a pontos leolvasást és csökkentve a téves riasztások esélyét. Ez a baba szívverésfigyelő segít az új anyukáknak figyelemmel kísérni babájuk jólétét.

【Tiszta hangminőség】 A magzati Doppler pulzusmérőt úgy tervezték, hogy tiszta hallgatási élményt nyújtson az újdonsült anyukáknak. Ez a magzati doppler szívverésmérő lehetővé teszi, hogy figyelemre méltó tisztasággal hallja a baba szívverését. Ez a fejlett technológia biztosítja, hogy minden értékes ütem pontosan rögzítésre kerüljön. A terhességre szánt magzati doppler páratlan hallási kapcsolatot biztosít növekvő gyermekükkel.

【HD LCD képernyő】 A terhességi baba szívverésfigyelője nagyfelbontású LCD-kijelzővel rendelkezik, amely tiszta képeket biztosít, és biztosítja, hogy a szülők könnyedén, a legnagyobb pontossággal nyomon követhessék gyermekük szívverését. Ez a könnyen használható eszköz nemcsak pontos eredményeket biztosít, hanem javítja a baba fejlődésének nyomon követésének általános élményét is, így minden hamarosan kinevezendő szülő számára kötelező.

【Könnyen használható】 Ez a magzati monitor hihetetlenül könnyen használható, nincs szükség szakmai szakértelemre vagy összetett beállításra. Kompakt kialakításának és egyszerű utasításainak köszönhetően még a kezdő szülők is könnyedén kezelhetik a baba doppler monitort, és élvezhetik a baba szívverésének kellemes hangjait.

.

 





 

 

 

 

 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Magzati Doppler monitor terhes nők számára, RoHS, méhen belüli magzati életfunkciók monitorozása, magzati szívverés észlelése, baba pulzusmérése, hordozható, nulla sugárzás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: