Betöltés...

5 részes készlet újszülött fiúnak Hegyi fiú, Fogó baba, 0-3 hónapos (Szín: tengerészkék)

Ár: 14.162 Ft

Az újszülöttek Ballon készlete 5 darabból áll :           - Blúz kapcsokkal ideális újszülött számára és nagyon könnyen felvehető           - nadrág csizmával, a csecsemők bőrére érzékeny anyagból,           - megfelelő vállpántos, amely hátul kupakkal van rögzítve,           - kesztyű, ideális az újszülött számára és a baba karcolásának elkerülése érdekében,           - aranyos és vicces astuned kalap Minden ruhadarab a részletekre és az újszülöttek igényeire való odafigyeléssel készül.   - Minden darab 100% pamutból készül    - Minőségi és gyengéd anyagok a babák bőrén   - Megfelelő méret 0-3 hónapos csecsemők számára
A Tongs Baby egy törökországi gyermek- és csecsemőruházati márka, amely a minőségi funkcionális ruhákra összpontosít. A termékeikben használt összes anyag 100% pamutszövetből készül, és minden tartozékot gondosan választanak ki, figyelembe véve a csecsemők egészségét az első részletekig. Természetes pamutszöveteket használok az Oeko-Tex® szabványok szerint. A nyomatok vízbázisú festékekkel készülnek, és minden termék megfelel a GOTS szabványoknak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaruha
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "5 részes készlet újszülött fiúnak Hegyi fiú, Fogó baba, 0-3 hónapos (Szín: tengerészkék)" című hirdetést látja. (fent)