Betöltés...

Skiddou Mell Normandic álom összecsukható babakocsi, ultrakompakt utazáshoz, világosszürke

Ár: 152.696 Ft

Az ultrakompakt, összecsukható babakocsi Mell tökéletes túrákhoz, és készen áll arra, hogy gyermekével együtt felfedezze a világot!
Jellemzők: - Ultrakompakt és nagyon könnyű - csak 7,5 kg - Rendkívül könnyű, alumíniumból készült keret, amely garantálja a fokozott ellenállást a sérülésekkel szemben. - Összecsukható egy menetben - bármilyen autóba illeszkedik, és akár a repülőgépre is felvihető. - Elegáns és vonzó kialakítás - az anyag és az öko-bőr tökéletes kombinációja időtlen dizájnt kölcsönöz a babakocsinak - Alvó pozíció: A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően a babakocsi egy kézzel kényelmes alvó helyzetbe állítható, így futás közben kényelmes ággyá alakíthatja a babakocsit.  - Állítható fogantyúval, 3 lépésben, amely szükség esetén eltávolítható, kielégítve minden szülő igényeit. Nem számít, milyen magas vagy – babakocsinkat mindig kényelmes lesz vezetni! - Egy kézzel könnyen összecsukható - anélkül, hogy figyelnénk a szék irányára. - Tágas és könnyen megközelíthető bevásárlókosár.  - Állítható és szuper sokoldalú napellenzők, amelyek UPF 50+ védelmet nyújtanak, hatékonyan védve a nap, a szél vagy a szeszélyes időjárás ellen. - Panormikus szellőzőablakokkal van ellátva. - A kerekek 6 "~ 15cm átmérőjű poliuretán habból készülnek, perforációállóak, az első kerekek reteszelő szerkezetével és a hátsó kerekek megnövelt felfüggesztésével vannak felszerelve - Puha, 2 oldalas betéttel, valamint egy további párnával van felszerelve. A készlet tartalma: - ultrakompakt, összecsukható sportbabakocsi Mell utazásához - Kiegészítők: pohártartó, lábtáska , esővédő és rovarháló
Méretek: 50.5x44x101 cm Hajtogatott méretek: 50.5x26.5x62 cm Megengedett legnagyobb tömeg: 22 kg ......................................................... Gondolkozott már azon, hogy milyenek a tökéletes utazások a kicsivel? A Skiddou Mell Normandic álom összecsukható babakocsi meghívja Önt, hogy fedezze fel a legszebb élményeket, amelyek körülötted zajlanak, miközben sétálsz a parkban, vásárolsz vagy külföldre utazol.  A készlet tartalma: Összecsukható babakocsi Kiegészítők, mint például: esővédő, lábzsák, pohártartó, rovarháló, extra párna Főbb jellemzők: Sérülésálló alumínium keret Perforációálló PU habkerekek 15 cm átmérővel, első reteszelő rendszerrel és hátsó kerékfelfüggesztéssel 3 fokozatban állítható fogantyú Állítható napellenzők UPF50 védelemmel és független, állítható előtetővel Panoráma szellőzőablakok és fényvisszaverő csíkok Alvó pozíció Tágas bevásárlókocsi Aludjon kényelmesen és nyugodtan a Skiddou Mell Normandic álom összecsukható babakocsival Annak érdekében, hogy kényelmes utazást biztosítson még akkor is, ha úgy érzi, hogy pihennie kell, a Skiddou Mell Normandic álom összecsukható babakocsinak lehetősége van a háttámla beállítására, amely funkció élvezheti a kiváló pihenési ütemtervet, amikor elfárad. Így a babakocsi kényelmes ágy formájában lesz, amelyet a kicsi minden másodpercben élvezni fog, még akkor is, ha mozog. Megbízhatóság egy babakocsiban Ergonomikus kialakításának, kis súlyának köszönhetően, amely lehetővé teszi a fokozott hordozhatóságot, ez a babakocsi egy kézzel is manőverezhető. Ezenkívül még a fogantyú is könnyen használható a haladási iránytól függetlenül, így könnyen és gyorsan tájékozódhat séták közben.
Az extra kiegészítők korlátozzák befektetéseit, és védik mind a babát, mind a babakocsit, segítve a hosszan tartó kényelmet pozíciótól, évszaktól vagy igényektől függetlenül.  A legszebb és legbiztonságosabb séták A PU habkerekek segítenek sikeresen megbirkózni az akadályokkal és a nehéz utakkal, amelyek tele lehetnek kellemetlenségekkel. Így a kicsi nem fog megrázni, amikor lejtőkön kell mennie, vagy amikor kövek vagy más elemek jelennek meg az útban. 
Az állítható háttámla és a kétoldalas betét, mindkettő kiváló anyagokból készült, megakadályozza a kicsi túlmelegedését nyáron, és a több rögzítési ponttal ellátott öv stabil helyzetet biztosít neki anélkül, hogy lehetősége lenne visszavonni és bármilyen módon megsérülni. Miért álmodik Skiddou Mell normandi? Mert ez az egyik legergonomikusabb és legkönnyebb babakocsi, amely lehetőséget ad arra, hogy akár a repülőgépen is hordozza Könnyen kihajtható és összecsukható Nem foglal sok tárhelyet Megakadályozza a belső elemek és a gyermek túlmelegedését a meleg évszakban, fokozott védelmet nyújtva a hideg évszakban is Technikai szempontok: Márka: Skiddou Modell: Mell Normandic dream Felhasznált anyagok: alumínium, PU hab, PP keret Méretek: 50.5x44x101 cm Megengedett legnagyobb tömeg: 22 kg Tanúsítvány: EN1888-1:2018


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Skiddou Mell Normandic álom összecsukható babakocsi, ultrakompakt utazáshoz, világosszürke" című hirdetést látja. (fent)