Betöltés...

Hab játszókeret / játszóvár 140 x 140 cm

Ár: 12.090 Ft

KISZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAPON BELÜL!

3 év jótállás!

Személyesen is átvehető Érden vagy Budapesten akár munkaszüneti napokon is.

NAGY Szőnyeg - HABPUZZLE 

Engedje szabaddá GYERMEKE KÉPZELETÉT ÉS KREATIVITÁSÁT – az oktató rejtvények nagyszerű tanulási és játékmódot jelentenek a gyermekek számára. A szórakozás során a gyerkőc nemcsak a képzeletét fejleszti, hanem a koncentrációt, a színek és formák felismerését, valamint a logikus gondolkodást, a vizuális és motoros észlelést és türelmet is.

BIZTONSÁGOS HAB - a szőnyeg EVA habból készült, amelyet nagyon jó minőség jellemez, és biztonságos a baba számára. Az EVA hab vízálló és könnyen tisztítható. Csak törölje le egy nedves ruhával. Kiváló párnák esés esetén és nagyon tartós, emellett csúszásmentes szerkezettel rendelkezik, és elszigeteli a gyermeket a hideg padlótól. A rejtvények 100%-ban biztonságosak – nem tartalmaznak gyermekekre káros anyagokat. Szőnyegünk minden európai szabványnak megfelel és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

SOK LEHETŐSÉG A SZÓRAKOZÁSHOZ - az oktatószőnyeg számos kreatív lehetőséget kínál a gyermek számára. A kirakós játékokat laposan a padlóra, valamint térbeli formában is elhelyezhetjük - ekkor a gyerek különféle térfigurákat alkothat. Tökéletes megoldás, amely biztosítja a kisgyermek szórakozását és egyben remek szabadidő eltöltését.

VIZUÁLIS VONZÓ – a habszivacs kirakós vizuálisan rendkívül vonzó termék. Gyönyörű színek, formák sokasága és kiváló minőség jellemzi őket. Az egyes elemek biztonságosan használhatók, tartósak és nagyon kellemes tapintásúak. A vidám grafika minden bizonnyal minden kisgyermek figyelmét felkelti.


3D építés lehetséges: igen
járóka készítésének lehetősége: igen
csúszásgátló: igen
vízálló: igen
a kirakós darabok száma: 36
elemek teljes száma:
vastagsága: 1 cm
az összehajtott szőnyeg méretei: 140x140x1 cm
egy puzzle méretei: 30x30x1cm
súlya: 1,55 kg

CSOMAG tartalma:

36 puzzle darab
táska

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Hab játszókeret / játszóvár 140 x 140 cm" című hirdetést látja. (fent)