Betöltés...

Ergonomikus babahordozó, biztonsági öv típusa, biztonsági övvel, oldalsó zsebek tároláshoz és palackhoz, maximális súly 30 kg, maximális tartási szög 30 fok, BRAGUS, Rózsaszín

Ár: 12.988 Ft

Bemutatjuk Ergonómiai támogatásunkat a baba támogatásához. Számos oka lehet annak, hogy kiváló választás lehet A termék megvásárlása. Íme néhány előnye:

 

Kényelem az Ön és a baba számára: puha és kellemes tapintású anyagból (minőségi pamut) készül, amely mind az Ön, mind a baba kényelmét biztosítja.



A szék ergonomikus kialakítása és a 30 fokos dőlésszöge természetesen illeszkedik a szülők testéhez, csökkentve a hasra nehezedő nyomást.



Maximális biztonság: biztonsági övvel és dupla rögzítéssel rendelkezik, erős tépőzárral és professzionális hegymászó csattal, amely garantálja, hogy a baba biztonságban és jól rögzítve legyen viselése közben.



Tartós konstrukció és minőség: kiváló minőségű anyagokból készül, és tartós szerkezettel rendelkezik. Bízhat abban, hogy ez a termék hosszú ideig tart, és megbirkózik a mindennapi használat során.



Pratic részletek: oldalsó zsebekkel rendelkezik a palacktartóhoz és a cipzáras tároláshoz, így az alapvető tárgyakat, például a telefont vagy a cumisüvegeket karnyújtásnyira tarthatja. Ez fontos bónusz a mozgásban lévő elfoglalt szülők számára.



Kényelmes babaélmény: kibővített íves üléssel és puha habbal töltött ülőfelülettel rendelkezik, így a baba természetes és kényelmes helyzetben van viselése közben.

Összefoglalva, ez a babahordozó a kényelem, a biztonság és a praktikum kombinációját kínálja, így kiváló választás azoknak a szülőknek, akik biztonságos és kényelmes módon szeretnék hordozni gyermekeiket.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kenguru / Babahordozó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Ergonomikus babahordozó, biztonsági öv típusa, biztonsági övvel, oldalsó zsebek tároláshoz és palackhoz, maximális súly 30 kg, maximális tartási szög 30 fok, BRAGUS, Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések