Betöltés...

Tiny Bike 3 az 1-ben Tetős Tricikli Többféle

Ár: 44.999 Ft

Ez a színes tricikli minden szülő és kisgyermek számára remek választás!

A tricikli egy olyan multifunkcionális jármű, amit úgy alakítottak ki, hogy együtt nőhessen a gyermekkel. 3 az 1-ben, vagyis 3 funkciója van. Használhatod babakocsiként kétféleképpen, simán és átfordított üléssel. Amíg kicsi a gyermek, a szülő könnyedén és biztonságosan irányíthatja a tolókarral a triciklit. A biztonsági karok és a lábtartó levehetőek, a tolókar kivehető. Ezért mikor már nagyobb a gyerkőc, a pedálok segítségével tudja hajtani és ő maga kormányozhat. Így mind a tolókar, mind a kormány irányítja az első kereket, ami felelős a fordulásokért.

Az átfordítás menete: a váz alatti fekete tekerőt kell kicsavarni, annyira, hogy maga az ülés átfordítható legyen, így a menetiránynak háttal lesz az ülés háttámlája és velünk szemben a gyerkőc. Visszafordítani ugyanezzel a módszerrel lehetséges.

Kiváló minőségű műanyagból és fémből készült. Az ülés és a tető textil, amik levehetőek és 30°C-on moshatóak. A kerekek, kemény EVA habkerekek.

A tricikli részei és jellemzői:

- Tolókar: állítható magasságú, a kis fém pöcök benyomásával két magasság közt lehet választani. Tetején a fogó rész szivacsos, így puhább tapintású, nem csúszik és nyáron sem melegedik át. A fogó rész alatt található egy tépőzárral rögzíthető kis tasak, ami levehető. Egyik zsebe hálós, a másik sima. Ezekbe bátran beteheti a szülő a kulcsát, telefonját vagy bármilyen apróságot.

- Tető: a textilből készült tető megvédi a kicsit az időjárási viszonyoktól, például az erős napsütéstől, csak előre kell hajtani. Le is vehető, ha a gyerkőc már nagyobb. Hálós hátsó részének köszönhetően jó szellőzést biztosít, de ami még fontosabb, hogy a szülő figyelemmel kísérheti a kicsit séta közben is.

- Ülés: erős műanyagból készült, amit a puha textil tesz még kényelmesebbé a kicsi számára. Az egészen piciknek tartást biztosít a háttámla kialakítása, megtámasztja őket az ülésben. Hátra dönthető, ha a gyermek elfárad és aludni szeretne. Mikor már nagyobb a textil rész kivehető és a gyermek , mint egy háromkerekű biciklit tudja használni.

- Biztonsági öv: a tricikli használható egészen piciknek is, hiszen a 3 pontos csatja védi a gyermeket, hogy ki ne essen a tricikliből. A biztonsági öv pántja állítható és felső részén párnázott, hogy ne szorítsa a kicsit.

- Biztonsági karok: megakadályozzák, hogy a gyermek oldalsó irányba kicsússzon vagy kiforduljon a tricikliből. Így nem csak a biztonsági öv, de a karok is védik. Borítása párnázott és puha tapintású. A későbbiek során leszerelhető, ha a gyermek már magától is biztonságosan megül a tricikliben.

- Kormány: fogantyúi vastag gumiból készültek. Redős kialakításuk van, hogy ne csússzon rajta a gyermek keze. Egy leszerelhető csengő is tartozik hozzá, amivel később jelezhet az úton levőknek tekerés közben.

- Csomagtartók: található hátul egy nagyobb, amibe a szülő belepakolhatja a kisebb dolgokat, amiket a sétára magával akar vinni. Illetve a kormány alatt is található egy kis kosár, amiben elfér a gyermek plüss mackója vagy játéka.

- Lábtartók: a tricikli alsó vázán találhatóak, lehajthatóak. Így a pici pihentetheti rajta a lábát utazás közben. Később, ha a gyermek már nagyobb, ezek is leszerelhetőek.

- Pedálok: anyaguk műanyag, tartórúdjuk fém. Funkcióját majd akkor tölti be, ha a gyermek maga hajtja a triciklit. Addig le is lehet szedni őket.

- Fékek: a tricikli hátsó kerekeinél találhatóak, piros színűek. Ezek teszik lehetővé, hogy a tricikli biztonságosan megálljon, mikor séta közben egy kis szünetet tartotok.

A csomagolás tartalma: alkatrészek (tolókar, hátsó kerekek, tető, hátsó/nagyobb csomagtartó, biztonsági karok, ülés, üléshuzat biztonsági övvel, zsebes tároló, első/kisebb csomagtartó, első kerék, váz, pedálok, lábtartók, csengő és kormány), szerszámok (csavarhúzó, villáskulcs) és összeszerelési útmutató

Tricikli választható színei: sötét rózsaszín, szürke és bézs

Tricikli mérete: 80 cm (hossza) x 111 cm (magassága, a tolókar teteje) x 47 cm (szélessége)

Első kerék átmérője: 25 cm

Hátsó kerekek átmérője: 20 cm

Kerekek szélessége: 6 cm

Kormány magassága: 60 cm

Kormány szélessége: 40 cm

Ülés mérete: 45 cm x 29 cm x 25 cm, ebből az ülőfelület 28 cm x 24 cm

Ülés magassága a földtől mérve: 36 cm

Távolság az üléstől a pedálig: kb. 32 cm

Tolókar állítható magassága: 104-111 cm

Maximális terhelhetőség: 25 kg

Csomagolás mérete: 71 cm x 36 cm x 31 cm

 6 hónapos és 4 éves kor között ajánlott! 

Az összeszerelést minden esetben felnőtt végezze!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Tiny Bike 3 az 1-ben Tetős Tricikli Többféle" című hirdetést látja. (fent)