Betöltés...

4 db autós szett, 1 db helikopter és szőnyeg típusú játszószőnyeg gyerekeknek, városmodell, térérzékelés fejlesztésére, utcákkal, játszótérnek ideális, könnyen szállítható, tárolható és tiszt

Ár: 10.602 Ft



 

4 rendőrautóból és egy szőnyegszőnyegből álló készlet Játékszőnyeg modellel a város vészhelyzeteinek megoldására - Készülj fel a gyújtó kalandokra gyermekeiddel!

Ha gyermekjátékokra gondolunk, a biztonság, a kreativitás és a szórakozás harmonikusan keveredik ebben a kivételes készletben!

Jelentős előnyök:


Korlátlan izgalom és képzelőerő: Ezzel a játékszőnyeggel a gyermekek beléphetnek egy kalandokkal és hősökkel teli világba. A keresztezett utcákkal rendelkező város modellje tökéletes helyszín gyújtó forgatókönyvek létrehozásához és képzeletük fejlesztéséhez.


Interaktív játék: A készlet tökéletesen kiegészíti a szőnyeget, így ideális platform az interaktív játékokhoz. A gyerekek szimulálhatják a vészhelyzeteket, koordinálhatják a rendőri személyzetet és megmenthetik a várost a veszélytől.


Könnyen szállítható és tárolható: A 80 x 70 cm-es szőnyeg elég kompakt ahhoz, hogy bárhová magával vihesse, így a gyermekek akkor is élvezhetik a kalandokat, ha meglátogatják barátaikat vagy nagyszüleiket. Ha nem használja, könnyen összecsukható és sok hely elfoglalása nélkül tárolható.


Egyszerű és csúszásmentes tisztítás: A filcből készült szőnyeg foltálló és könnyen tisztítható. A gyerekekkel töltött idő sokkal fontosabb, mint a tisztaságról való gondoskodás.


Első a biztonság: A termék nem mérgező anyagokból készül, és tanúsítottan biztosítja, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak.


Ideális ajándék gyermekeknek: Ez a készlet nagyszerű ajándék minden olyan gyermeknek, aki rajong a rendőrségért, a helikopterekért és az autókért, valamint a hősökkel teli kalandokért. Biztosan örömmosolyt és végtelen képzeletet fog kelteni.

Ajándékozzon gyermekeinek egy játszóteret, ahol a képzeletnek és a szórakozásnak nincs határa! Ezzel a készlettel a lehető legizgalmasabb módon fedezhetik fel a rendőrség és a hősök világát. Hozzon létre értékes emlékeket és interaktív kalandokat a kicsikkel.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "4 db autós szett, 1 db helikopter és szőnyeg típusú játszószőnyeg gyerekeknek, városmodell, térérzékelés fejlesztésére, utcákkal, játszótérnek ideális, könnyen szállítható, tárolható és tiszt" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések