Betöltés...

Philips SCD923/26 Avent Connected 4,3", Full HD, 2.4 GHz Fehér-Fekete-Szürke bébiőr

Ár: 165.846 Ft

A Philips Avent csatlakoztatott babaőrzővel bárhonnan, biztonságosan szemmel tarthatja gyermekét. A Secure Connect System segítségével egész otthonában kapcsolatban maradhat a kisbabájával, a Baby Monitor+ alkalmazással pedig bárhonnan ellenőrizheti, hogy minden rendben van-e.

Full HD kamera éjszakai funkcióval és digitális zoommal
A Philips Avent Baby Monitor+ alkalmazásnak köszönhetően távolról is láthatja és hallhatja kisbabáját. Wi-Fi vagy mobil internet kapcsolaton keresztül bárhonnan szemmel tarthatja és megnyugtathatja kicsinyét.

Sohasem túl meleg vagy túl hideg – mindig pont jó
A beépített szobahőmérő magas és alacsony hőmérséklet-riasztásaival segít, hogy kisbabája mindig kényelmesen begubózva aludjon. Pont megfelelő kényelem a tökéletes pihenéshez.

Megnyugtató hangok
15 féle megnyugtató hang közül választhat, melyek között megtalálható a kerti madárcsicsergés, az éjszakai természethangok, vagy a „Tente baba, tente” altatódal. De akár saját hangot is rögzíthet. Végül is mi lehetne megnyugtatóbb a szülők hangjánál?

Hallgassa kicsinyét és beszéljen hozzá – mindezt egy időben
Intsen búcsút a walkie-talkie-zásnak! A gomb megnyomása után egyszerre énekelhet kisbabájának és hallgathatja, ahogy kicsinye gügyög.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Philips SCD923/26 Avent Connected 4,3", Full HD, 2.4 GHz Fehér-Fekete-Szürke bébiőr" című hirdetést látja. (fent)