Betöltés...

Vezeték nélküli endoszkópos fültisztító készülék - WiFi-s otoszkóp cserélhető szilikon fejekkel (BBD)

Ár: 9.990 Ft

Ezt a speciális, tartozékokkal ellátott ellenőrző kamerát a hallójárat ellenőrzésére és tisztítására tervezték, különösen a különböző típusú fülzsír vagy egyéb szennyeződések eltávolítására. Az orr, a szájüreg, a bőr vagy a szőrzet ellenőrzésére is használható, nemcsak embereknél, hanem háziállatoknál is. A csomagban több szilikon fej is található, amelyek használat után alkohollal vagy antibakteriális törlőkendővel tisztíthatók, és többször is használhatók.

A WiFi-s endoszkópos fültisztító kamera a fül- otoszkóp modern változata. 5 mm átmérőjű kamerával rendelkezik, HD felbontással és LED háttérvilágítással. Beépített akkumulátorral és WiFi-kapcsolattal ez a kamera teljesen vezeték nélküli. A kamera képe okostelefonján is megtekinthető, ahol a készített fényképeket és videókat el is mentheti.

A termék jellemzői:
Kompakt méret (tollméret)Ellenőrző kamera átmérője 5 mmVezeték nélküli WiFi kapcsolat okostelefonjához vagy táblagépéhezVezérlés mobilalkalmazáson keresztülHD kamera felbontás6 LED a hallójárat megvilágításáhozKamera fókusztávolság 1,5 - 2 cmBeépített 350mAh újratölthető akkumulátorAkár 90 perc üzemidő teljesen feltöltött akkumulátorralSzín: aktuális raktárkészlet szerintMéretek 14 x 1,4 cmSúly 21g
A csomag tartalma:
Endoszkópos fültisztító kameraSzilikon fejekUSB tápkábel (USB-C csatlakozó)Használati útmutató
Illusztrációs videó egy hasonló termékről:

https://www.youtube.com/shorts/KeJ34urltDg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli endoszkópos fültisztító készülék - WiFi-s otoszkóp cserélhető szilikon fejekkel (BBD)" című hirdetést látja. (fent)