Betöltés...

Garett Kids Sun Ultra 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín

Ár: 66.250 Ft

Garett Kids Sun Ultra 4GA Garett Kids Sun Ultra 4G egy gyerek okosóra hosszú élettartamú akkumulátorral, amely gyakori újratöltés nélkül is hosszan tartó használatot tesz lehetővé. Nagyméretű és könnyen leolvasható IPS képernyője kiváló képminőséget garantál. A készülék a 4G/LTE technológiának köszönhetően lehetővé teszi az alkalmazások, köztük a WhatsApp egyszerű használatát. Az óra biometrikus méréseket is végez, hogy nyomon kövesse a kis viselője egészségi állapotát.
Állandó kapcsolattartás és biztonságA GPS technológia lehetővé teszi a szülők számára, hogy távolról nyomon kövessék és figyelemmel kísérjék gyermekük hollétét. Ezenkívül a geo-kerítés funkció lehetővé teszi, hogy biztonságos területet állítson be gyermeke számára. Ha ezen a területen kívülre kerül, a szülő értesítést kap. A 4G LTE másik előnye a hívások kezdeményezése és fogadása. Ez az ideális megoldás a gondoskodó szülők számára, akik szeretnének gondoskodni arról, hogy gyermekük mindig biztonságban legyen.

Tartós és nagy kapacitású akkumulátorA Garett Kids Sun Ultra 4G egy gyermekek számára készült okosóra, amely nem csak a népszerű WhatsApp alkalmazást támogatja, hanem a hosszú élettartamú 900 mAh-s akkumulátorának köszönhetően hosszú élettartamot is biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy az óra hosszú ideig működjön anélkül, hogy gyakori újratöltésre lenne szüksége, ami különösen hasznos hosszú utakhoz és szabadtéri tevékenységekhez.

Tiszta kijelző és kényelmes használatAz órát versenyképes méretű kijelzője, amely 0,4 hüvelykkel nagyobb, mint a korábbi KIDS modellek, valamint a versenytárs jellemzi. A könnyen leolvasható, 1,85 hüvelykes HD IPS kijelző tökéletesen éles és tiszta képet biztosít, így nagyon kényelmes és élvezetes a használata.

Biometrikus mérésekA biometrikus mérések mindenkor biztosítják az egészségi állapot megfigyelését. Az óra pulzusmérővel, pulzusoximéterrel, vérnyomásmérővel és hőmérővel van felszerelve. A mérési eredmények közvetlenül az órán ellenőrizhetők. Ezáltal a szülők folyamatosan figyelemmel kísérhetik gyermekük egészségi állapotát, és szükség esetén orvoshoz fordulhatnak, míg a kisgyermekek könnyen nyomon követhetik eredményeiket.

Még sok vonzó funkcióEz a modell számos hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve az FACE UNLOCK-ot, amely lehetővé teszi a képernyő feloldását az arcával. Az óra Android rendszeren fut, amely kiterjesztett funkciókat tesz lehetővé, például zenék és fényképek feltöltését vagy saját háttérkép beállítását. A lépésszámláló segítségével gyermeke nyomon követheti tevékenységét, az órarend funkció pedig segít megszervezni az iskolai feladatokat. Az óra beépített matematikai játékkal, diktafonnal és kamerával rendelkezik, így a kicsi fejleszti kreativitását.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Garett Kids Sun Ultra 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: