Betöltés...

Garett Kids N!ce Pro 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín

Ár: 39.519 Ft

Garett Kids N!ce Pro 4G okosóraA Garett Kids N!ce Pro okosórát a modern technológiák kis felhasználói számára készítették. A nagyméretű, jól olvasható kijelző kiváló képminőséget biztosít. A 4G LTE kapcsolatnak köszönhetően azonban a szülők folyamatos kapcsolatban állnak gyermekükkel, a gyerkőc pedig érdekes szórakozási és kommunikációs formához jut. És anélkül, hogy okostelefon kellene!

1,85" IPS HD kijelzőA Kids N!ce Pro 4G egy gyerekeknek szóló karóra, amelyet 1,85 hüvelykes átlójú, olvasható IPS HD kijelző jellemez. Ez egy 0,4 hüvelykkel nagyobb képernyő a KIDS sorozat korábbi modelljeihez képest. Ennek a készüléknek az egyik legfontosabb tulajdonsága a megjelenített kép minősége – az élénk színek és a pontos színvisszaadás kényelmessé teszi a használatát. A HD képernyőnek köszönhetően a gyerekek könnyen és gyorsan leolvashatják az időt, láthatják, ki hív, és használhatják az egyéb elérhető funkciókat.

4G LTE kapcsolatA Kids N!ce Pro 4G egyik legfontosabb funkciója a 4G LTE-kapcsolaton keresztüli kommunikáció képessége. A gyermek szabadon kezdeményezhet és fogadhat hang- és videohívásokat, valamint megtekintheti a szülők üzeneteit. Ezen kívül a beépített GPS segítségével nyomon követhető a gyermek helye, ami nyugalmat ad a szülőknek, és bízik abban, hogy szükség esetén gyorsan tudnak majd reagálni. A bemutatott modell innovatív és praktikus megoldás a gyermekeik biztonságával foglalkozó szülők számára.

Oktató játékok gyerekeknekA Kids N!ce Pro 4G számos hasznos funkciót kínál a tanuláshoz és a szórakozáshoz. A gyermeknek lehetősége van különféle típusú játékok közül választani, beleértve egy matematikai játékot is, amely minden bizonnyal segíti a tanulást. Ez az interaktív és szórakoztató játék nagyszerű lehetőség az alapvető matematikai műveletek megismerésére. Ennek az órának köszönhetően a matematika tanulása könnyebbé és érdekesebbé válik a legkisebbek számára.

Modern designA vékony háznak köszönhetően ez a modell kicsi és idősebb felhasználók számára egyaránt vonzó. A forgatható gomb intuitív navigációt tesz lehetővé a menüben, ami minden bizonnyal megkönnyíti a funkcióinak használatát. A hevederrögzítő kényelmes és könnyen használható, ami különösen a kisebb gyermekek számára fontos. Az óra cserélhető szíjakkal is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a kisgyermek stílusához és preferenciáihoz igazítsa. A Kids N!ce Pro 4G nemcsak funkcionális, hanem vizuálisan is vonzó okosóra.
További funkciók és mindez egy órán belülAz óra ötvözi a szórakozást és a biztonságot. A beépített lépésszámláló lehetővé teszi a megtett lépések számának nyomon követését, ami különösen fontos a gyermek egészsége szempontjából. A beépített számológép viszont hasznos lehet a tanulásnál és a házi feladat megoldásánál. Ez azonban nem minden, amit ez a modell kínál – számos lehetőséget kínál a gyermekével való kommunikáció megkönnyítésére, beleértve SOS gomb, hangfigyelés és GEOfencing. Mindezek a funkciók nyugalmat biztosítanak a szülőknek, hogy gyermekük biztonságban van.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Garett Kids N!ce Pro 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: