Betöltés...

BÉBÉ-JOU AJÁNDÉKSZETT - LEOPARD PINK

Ár: 9.790 Ft

Aranyos és praktikus ajándékszett tartalma egy természetes sörtéjű kefe, és lekerekített fogakkal rendelkező fésű. Nem irritálja a baba fejbőrét, kellemesen masszíroz és elősegíti a haj növekedését. Része egy manikűr szett. Bebe-jou Ajándékszett Fabulous Celestial Blue magában rejt még egy vízhőmérőt fürdetéshez.


Manikűr: tartalmaz egy lekerekített végű ollót, körömreszelőt és kis körömcsipeszt is. Minden rozsdamentes acélból készült. Egyes használat előtt mindent alaposan tisztítson le, újszülött baba esetén deizinfikálja alkoholos oldattal. 


Természetes sörtéjű kefe: nemcsak megfésüli gyermeke haját, kellemesen masszíroz és elősegíti a haj növekedését. A többi hajkefétől eltérően a Bébe-jou hajkeféje puha természetes szálakat tartalmaz. 


Fésű: ergonomikusan formált és lekerekített fogainak köszönhetően nemtudja megkaparni gyermeke fejét. Könnyen tisztán tartható. 


Vízhőmérő fürdetéshez: nagyon biztonságos, nemtartalmaz higanyt, mérőcsövét műanyag védi. Nagyon praktikus, mert a skálán kivan jelölve az optimális hőmérséklet, így elég egy tekintet és azonnal tudja, elég meleg-e a víz. 



Ideális ajándék újszülött csecsemőknek és szüleiknek
Tartalma egy kefe természetes sörtékkel és lekerekített fogú fésű
Nem kaparja a bőrt, továbbá a fej masszírozása elősegíti a haj növekedését
A dobozban fém lekerekített olló, csipesz és reszelő található
A hőmérő méri a fürdővizet
Hollandiában gyártott



Részletek...
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babamama börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 71 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "BÉBÉ-JOU AJÁNDÉKSZETT - LEOPARD PINK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: