Betöltés...

Jané Moon Ion aromaterápiás ultrahangos párásító - színváltós

Ár: 18.990 Ft

Jané Moon Ion aromaterápiás ultrahangos párásító - színváltós
Az aromaterápiás ultrahangos párásító a szoba hőmérsékletének emelkedése nélkül termel gőzt és teszi egészségessé a környezetet. Ionizáló segítségével nem csak páratartalom növelésére, hanem a levegő tisztítására is alkalmas készülék, amely biztonságosabb a baba számára.
A készülék rendkívül csendes, éjszaka is használható. Nem zavarja a babát a nyugodt alvásban. Praktikus méretének köszönhetően könnyen elfér a szobában, és nagy méretű digitális óráján az időt is egyszerűen leolvashatjuk .
Használata nem igényel komolyabb technikai hozzáértést. A készülékbe van szerelve egy vízszintmérő, ami lehetővé teszi az automatikus lekapcsolást, ha túl kevés víz van már a párologtatóban. Időzítővel látták el, így beállítható az automatikus kikapcsolás 1, 2 vagy 4 órával a működés megkezdése után. 
 

4 színű fényterápiával rendelkezik a készülék (fehér, kék, zöld, piros). 2 fokozattal rendelkezik, magas sebességen 9 órán keresztül tud működni, alacsonyan pedig 12 órát.
Működés: 230 V


Részletek...
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 103 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Jané Moon Ion aromaterápiás ultrahangos párásító - színváltós" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: