Betöltés...

Szimmetrikus alsó átkötésű kétoszlopos csápos emelő, teherbí

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szimmetrikus alsó átkötésű kétoszlopos csápos emelő, teherbírása 3.2t, manuális zárkioldás, áthajtás 2580mm, tápellátás 400V, emelő magassága 2826mm, szélessége 3420mm, karok 740-1310mm, emelési magasság 1900mm.
Ismertetés

Manuális zárkioldás
Két pár háromtagú csápkar (740-1310mm)
Elektro-hidraulikus kétoszlopos csápos emelő
Ajtóvédő gumicsík az oszlopokon
Könnyű csápkar rögzítés
Vészleeresztő pumpával
Szimetrikus alsó átkötésű csápos emelő
Telepítéshez a padlózat minősége, mérete: 4m x 1.5m x 0.3m (szélesség x hosszúság x mélység), 4-6mm dróthálós vasalással. Csápos emelő telepítési és szállítási díjért telefonon érdeklődjön.


Technikai adatok

Teherbírás 3.2t
Emelési magasság 1900mm
Áthajtás 2580mm
Oszlopok közötti távolság 2800mm
Emelési sebesség 60 másodperc
Leeresztési sebesség 60 másodperc
Legalacsonyabb magasság 98mm
Emelő magassága 2826mm
Emelő szélessége 3420mm
Karok 740-1310mm
Áramforrás 400V
Teljesítmény 2.6kW (400V)
Zajszint 70dB
Üzemeltetési hőmérséklet -10°C-+40°C


Leírás

Az STD-6132A-os csápos emelő manuális zárkioldású, ami annyit jelent, hogy miután elvégeztük a munkát a megemelt gépjárművön, leeresztés előtt ki kell engedni kézzel a biztonsági reteszt mind a két oszlopnál. A legnagyobb terhelhetősége 3.2t. Az emeléshez biztosítva van két pár szimmetrikus csápkar ami három tagból áll, méreteit tekintve 740mm-től húzható ki egészen 1310mm-ig. A maximum magasság az emelést tekintetében 1900mm, tehát egy átlag ember kényelmesen elfér alatta. Ezt a magasságot természetesen megszabhatja a műhely belmagassága illetve a megemelni kívánt gépjármű is. A hidraulikus pumpán találunk egy vészleeresztő kart, ennek az a szerepe, hogyha esetleg áramszünet van akkor is le tudjuk engedni a gépjárművet. A két oszlop között megtalálható a 98mm magas áthajtó, ami alatt futnak a szinkronizáló kötelek és a két oldalon elhelyezett hidraulika munkahengerek összekötő csöve is. Ezekbe a munkahengerekbe gyárilag el lett helyezve egy-egy darab zuhanásgátló szelep, amely a hidraulikacső szakadása, vagy a pumpa meghibásodása esetén lezár, és a munkahenger nem engedi el az olajat. A rendszert egy elektromos motor vezérli a hidraulikaolaj segítségével, amibe HM32-es olajat kell használnunk. A karbantartás tekintetében az egyik legfontosabb dolog a biztonsági zár ezt minden nap munka előtt ellenőrizni kell. A hidraulika csatlakozásokat is át kell nézni nem-e szivárog, de ezekről bővebb tájékoztatást nyújt a használati utasítás.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márka: EGYÉB márkájú
Besorolása: Karosszéria
Alkatrész megnevezése: Emelő
 
Eddig megtekintették 371 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Szimmetrikus alsó átkötésű kétoszlopos csápos emelő, teherbí" című hirdetést látja. (fent)