Betöltés...

4db-os Fényszóró polírozó szett adapterrel

Ár: 4.550 Ft

4db-os Fényszóró polírozó szett adapterrel
Az Autó polírozó szett segítségével egy csapásra hibátlanná varázsolhatod a kocsid színét!
Fiatalítsd meg az autódat legalább 5 évvel, polírozd saját magad tükörfényesre a karosszériát, ezáltal nemcsak gyönyörű autód lesz, de rengeteg pénzt meg is spórolhatsz vele.Mostantól nem kell súlyos összegeket hagynod az autókozmetikákba.A polírozó szett M10-es fúró adapterrel rendelkezik, így könnyedén rögzíthetjük a saját fúrónkra és indulhat is a polírozás.Fontos!Az ehhez szükséges polírozó pasztát a szett nem tartalmazza, külön kell beszerezni. A paszta megvásárlása után, csatlakoztassuk össze a szett-et a fúrónkkal és máris indulhat fényesítés.
Tulajdonságok:- Különböző polírozó párnák- M10 csatlakozás- Fényes polírozást eredményez- Egyszerű és könnyed használatA csomag tartalma:
- 1 db lapos hab párna- 1 db hullám hab párna- 1 db egyenlítő párna- 1 db fúró adapterAmennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Autóápolás
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "4db-os Fényszóró polírozó szett adapterrel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: