Betöltés...

Steppelt autósülés védő

Ár: 6.990 Ft


SZENNYEZŐDÉS ELLENI VÉDELEM - a szőnyeg vízálló, tartós és könnyen tisztítható poliészterből  készült , amely biztosíthatja a termék hosszú élettartamát. Ezenkívül könnyen tisztítható, mivel a szennyeződés nem hatol be a szálszerkezetbe. Mosógépben mosható.  Megakadályozhata, hogy foltok, szennyeződések, folyadékok és ételmaradékok kerüljenek a kárpitba, ami kisgyermekek miatt különösen fontos . 



SÉRÜLÉS ELLENI VÉDELEM  - az ülésvédő minden szülő nélkülözhetetlen tartozéka, aki meg akarja óvni az autósüléseket a sérülésektől, szennyeződésektől, horzsolásoktól és lenyomatoktól, amelyek a gyermekülés beszereléséből és használatából is eredhetnek. 



NAGYON GYORS TELEPÍTÉS  – könnyű felszerelni. A rugalmas szalag segítségével gyorsan és stabilan rögzítheti a védőt. A szalag szilárdan a helyén tartja a szőnyeget, megakadályozva, hogy lovaglás közben elmozduljon . Univerzális méreteinek köszönhetően a legtöbb autómodellhez és gyereküléshez illeszkedik. 



ZSEBEKKEL - a védőn 2 további hálós zseb található olyan tárgyak számára, mint a játékok, palackok vagy rágcsálnivalók, ami megkönnyítheti a hely elrendezését az autóban. 
TULAJDONSÁGOK:



gyártó: Iso Trade
márka: XTROBB
anyaga: poliészter
teljes mérete: 130,5 x 47 cm
ülőfelület mérete: 47 x 45 cm
háttámla méretei: 61 x 44 cm
súlya: 282 g
súlya a csomagolásban 292 g


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Steppelt autósülés védő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: