Betöltés...

Kárpit- és gumitisztító kefe Maxeed 8079

Ár: 1.550 Ft

Multifunkcionális gumiabroncs- és kárpittisztító kefe praktikus segítője a mindennapos autóápolásnak. A kefe ergonomikus kialakítása és stabil fogója lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket a nehezen hozzáférhető részekről is. A rugalmas, de mégis strapabíró nylon sörték mélyen behatolnak a textúrák közé, így a kefe tökéletesen alkalmazható gumiabroncsok, filc kárpitok, mint pl autópadló, csomagtérpadló, valamint szőnyegek tisztítására.
A kefe jellemzői közé tartozik a puha, mégis ellenálló nylon sörte, amely gondosan eltávolítja a makacs szennyeződéseket is. A kényelmes fogónak köszönhetően stabilan tartható, így a tisztítás gyors és hatékony, akár száraz, akár nedves tisztítás esetén.
A termék színe, a kék és szürke kombinációja, stílusos megjelenést biztosít, míg a kompakt mérete lehetővé teszi, hogy az autó bármely tárolóhelyén elférjen.
A gumiabroncs- és kárpittisztító kefe használatával az autó beltere és kerekei hosszabb ideig maradnak tiszták és ápoltak, megkönnyítve az autó fenntartását és hozzájárulva annak értékének megőrzéséhez. Az autóápolás szerelmeseinek kötelező tartozék, amely egyszerűvé és kellemessé teszi az autótisztítás folyamatát.
Mérete: 165 x 70mm


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kárpit- és gumitisztító kefe Maxeed 8079" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: