Betöltés...

Telefonról irányítható utastér világítás

Ár: 4.470 Ft

Telefonról irányítható utastér világítás    
Feldobhatod autód belsejét a változatos színekkelTelefonról változtathatod a színeket, hangulatodnak megfelelőenÖntapadós felületének köszönhetően könnyen beszerelhető
Szeretnéd feldobni autód utasterét? A legjobb megoldás, ha egy kis fényt viszel bele. Ráadásul hangulatodtól függően, gombnyomásra változtathatod autód belső világítását. A legtöbben előbb vagy utóbb ráunnak autójukra és ilyenkor jönnek a drága fejlesztések, amelyek feldobják kicsit. Szeretnéd te is kicsit szinesebbé varázsolni autódat, de nem akarsz tízezreket áldozni rá? Semmi gond, a megoldást ez az egyszerűen felhelyezhető autós világítás jelenti. 
Felhelyezése valóban egyszerű, a világító részek öntapadósak, a csatlakozó szivargyújtóba csatlakoztatható. És a legjobb, hogy telefonoddal gombnyomásra változtathatod a színeket!
Ne habozz, tedd szinesebbé autód belsejét! 
Hasznos tudnivalók:
A csomagoláson található QR kód segítségével pillanatok alatt letöltheted az alkalmazást, hozzá, amely segítségével változtathatod a színeket. Amennyiben kódot kérne a párosításhoz, az minden bizonnyal 0000 vagy 1234. Ezután az app segítségével pillanatok alatt varázsolhatsz bármilyen színt autódba. 
A telefonról irányítható utastér világítás tulajdonságai:

Hossza: Első pár: 120 cm hosszú, a hátsó 170 cm.
Áramforrás: szivargyújtóról
Telefonról vezérelhető, Bluetooth segítségével

Mit rejt a termék doboza?1 db telefonról irányítható utastér világítás


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Telefonról irányítható utastér világítás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: