Betöltés...

Automata parkolóőr

Ár: 27.990 Ft

Automata parkolóőr

Előfordult már veled is, hogy elfoglalták a parkolóhelyed, vagy engedély nélkül parkoltak a kocsibeállódon? A hagyományos módszerek, mint például egy tábla kihelyezése sokszor nem elég feltűnőek vagy éppen elég könnyű őket figyelmen kívül hagyni. Automata parkolóőrünkkel megkímélheted magad ettől a bosszúságtól. Egyszerűen rögzítheted a betonhoz, aszfalthoz a mellékelt csavarokkal és a csomagban található kulcsok és távirányítók segítségével működtetheted. Az eszköz fizikailag akadályozza meg más járműveknek, hogy behajtsanak a parkolóhelyre, így jelentősen hatékonyabb megoldás, mint egy tábla kihelyezése.
2 tonnás teherbírása van, így ha nem használod, nyugodtan áthajthatsz felette. Sárga színének köszönhetően sötétben is jól látható, egyértelműen észrevehető enélkül, hogy ki kellene szállni az autóból.
Riasztó funkcióval rendelkezik, így ha valaki kézi erővel, kulcs és távirányító használata nélkül szeretné lehajtani, hangos figyelmeztető hanggal jelez, ezzel esélytelenné téve a lopást vagy hogy az eltávolítása után más álljon be a parkolóhelyre.
IP67-es védelemmel ellátva.
A terméket kizárólag csak sík felületen lehet használni, rögzíteni!
A távirányító hatótávolsága kb. 50 m.
A termék súlya: 5,5 kgA csomag súlya: 6,2 kgA csomag mérete: 47x47x10 cm


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Automata parkolóőr" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: