Betöltés...

Trust Rheno Állítható Autós 7-11" Tablet tartó - Fekete

Ár: 11.590 Ft

TípusAutós tartóSzínFekete

Csatlakoztassa telefonját vagy táblagépét bármelyik fejtámlához Az állítható rögzítő bilincs szilárdan tartja a legtöbb telefont és táblagépet Ideális a gyerekek szórakozásához filmekkel és játékokkal Forgatás függőleges vagy vízszintes megtekintéshez Teljes hozzáférés az összes telefon vagy táblagép gombjához és csatlakozójához

Ezzel a tartóval bármelyik eszközt könnyedén felszerelheti autója fejtámlájára. A prémium és univerzális tartó szilárdan tartja a táblagépet vagy a telefont. A Rheno kompatibilis az összes, legfeljebb 195 mm széles (7-11 ") táblagéppel és az összes jelentős márka (például az Apple, a Samsung és a Huawei) telefonjaival. Az állítható rögzítő bilincsnek köszönhetően szilárdan fogja a táblagépet vagy a telefont akár és így teljes körű megoldást kínál az eszköz vezetés közbeni elhelyezésére.

Autós szórakozás Irányítsd saját médiádat, és engedd, hogy a hátsó üléseken az utasok filmet nézzenek vagy játékot játszanak; a Trust Rheno autótelefon és a tablet fejtámlájának tartójával szórakoztathat mindenkit a hátsó üléseken.

A tartónak teljesen állítható a látószöge, így a táblagép és a telefon vízszintes és függőleges helyzetben is használható - minden típusú média megtekintésére alkalmas. A készülék összes gombja és csatlakozója könnyen hozzáférhető, így biztosított a teljes hozzáférés a képernyőn és a képernyőn való megtekintés. Könnyű elhelyezés Az erős tartószerkezet biztonságos és könnyű fogással rendelkezik, amely a legtöbb autó fejtámlájának rúdjaihoz rögzíthető. Párnázott bilincs fogja meg a táblagépet vagy a telefont, miközben karcmentesen tartja.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Trust Rheno Állítható Autós 7-11" Tablet tartó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: