Betöltés...

AxaCube autós led szalag készlet, autó alá szerelhető, RGB, bluetooth, dedikált alkalmazás, távirányító, könnyű játék, vízálló, 2 x 90 cm és 2 x 120 cm

Ár: 14.990 Ft

Az AxaCube autós LED szalagkészlet modern és vonzó megoldás bármely jármű esztétikai testreszabásához, lehetőséget adva a tulajdonosoknak, hogy élénk fényjátékot adjanak az autó alá. Ez az RGB készlet négy kiváló minőségű LED szalaggal van felszerelve, kettő 90 cm hosszú és kettő 120 cm hosszú, amelyeket úgy terveztek, hogy könnyen elférjenek a jármű karosszériája alatt, látványos és egyenletes világítást biztosítva. Az RGB technológiának köszönhetően a felhasználók a színek és fényeffektusok széles választékából választhatnak egyedi és személyre szabott vizuális megjelenést.

A készlet vezérlése történhet egy dedikált alkalmazáson keresztül, amely Bluetooth-kapcsolaton keresztül kompatibilis a mobil eszközökkel, és egy mellékelt távirányítóval is, amely maximális rugalmasságot kínál a színek és a fényjáték módok kiválasztásában és beállításában. A dedikált alkalmazás javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy hozzáférést biztosít a fejlett testreszabási funkciókhoz, és szinkronizálja a fényeket a zenével, így a világítás dinamikusan reagál a hang ritmusára és intenzitására.

Ezek a vízállósági besorolású LED szalagok ellenállnak a változó időjárási viszonyoknak, így tartós és megbízható választási lehetőséget kínálnak kültéri használatra. A beszerelés egyszerű és biztonságos, a hatékony rögzítési rendszernek köszönhetően a szalagok szilárdan rögzítve maradnak a kívánt helyzetben, bármilyen útviszonyok mellett is. Az AxaCube autós LED szalagkészlet nagyszerű módja annak, hogy stílust és láthatóságot adjon járművéhez, és bármilyen utazást lenyűgöző világítási élménnyé varázsoljon.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Elektromos
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "AxaCube autós led szalag készlet, autó alá szerelhető, RGB, bluetooth, dedikált alkalmazás, távirányító, könnyű játék, vízálló, 2 x 90 cm és 2 x 120 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések