Betöltés...

Elalvásgátló készülék kamion sofőröknek - fülbe helyezhető, bólintásra bekapcsoló riasztó - autó vezetéshez, munkagép kezeléshez, tanuláshoz is alkalm

Ár: 4.990 Ft

Elektromos Autós Elalvásgátló – Az Éberség Megmentője Szükséged van egy olyan eszközre, ami nemcsak a te biztonságodat szolgálja, hanem másokét is? Az Elektromos Autós Elalvásgátló az innováció és az egyszerűség találkozása, amely életeket menthet. Legyen szó hosszú útról vagy éjszakai vezetésről, ez a készülék segítségedre lesz az ébren maradásban, megóvva téged és másokat a veszélyektől. Főbb Jellemzők és Előnyök: Ébren Tartó Technológia: Amikor az álmosság veszélye fenyeget, és a fejed elkezd dőlni, az elalvásgátló azonnal reagál és sípoló hanggal figyelmeztet, hogy maradj ébren és fókuszálj a vezetésre. Univerzális Használat: Nem csak a vezetőknek szól! Ideális minden olyan helyzetben, ahol az éberség elengedhetetlen, például biztonsági szolgálatoknál, portaszolgálatban vagy hosszú tanulási éjszakákon. Könnyű Használat: Egyszerűen helyezd a készüléket a jobb füled mögé, kapcsold be, és hagyd, hogy a technológia működjön az éberségedért. Ergonomikus Kialakítás: Az apró készülék hosszú távon is kényelmes viseletet biztosít, mindössze 14g súlyával. Energiahatékony Működés: AG3 típusú gombelemmel működik, ami hosszú időn keresztül garantálja a megbízható működést. Válassz Biztonságot: Méretének és súlyának köszönhetően nem érzed majd, hogy viselsz valamit, miközben garantáltan az éberségedre figyelsz. Műszaki Adatok: Méretek: 5,8x5,3cm Energiaforrás: AG3 típusú gombelem Csomag Tartalma: 1db Elektromos Autós Elalvásgátló Ne hagyd, hogy az álmosság átvegye az irányítást a volán mögött! Az Elektromos Autós Elalvásgátló olyan társ lesz az úton, amely mindig vigyáz rád és a közlekedési biztonságra. Tedd az éberséged és mások életének védelmét az első helyre!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Elalvásgátló készülék kamion sofőröknek - fülbe helyezhető, bólintásra bekapcsoló riasztó - autó vezetéshez, munkagép kezeléshez, tanuláshoz is alkalm" című hirdetést látja. (fent)