Betöltés...

Telefontartó műszerfalra, öntapadós, 360°-ban forgatható WF-13

Ár: 1.550 Ft

A  műszerfalra rögzíthető telefontartónk, amely minden útját egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi. Ez a telefontartó úgy lett tervezve, hogy stabilan tartson bármilyen okostelefont, miközben lehetővé teszi a készülék gyors, egykezes elhelyezését és eltávolítását. 360°-ban forgatható kialakításának köszönhetően a kijelző mindig az Ön számára ideális szögből lesz látható, így a navigációt semmi sem zavarhatja meg.
A telefontartó további előnyei közé tartozik a beépített töltőkábel tartó, amely lehetővé teszi, hogy telefonja navigálás közben is töltődjön, így soha nem kell attól tartania, hogy készüléke lemerül a legfontosabb pillanatokban.
A termék kiemelkedő tulajdonságai között szerepel a csúszásmentes alap, amely garantálja, hogy a tartó stabilan a helyén marad még a legélesebb kanyarokban vagy váratlan fékezések során is. A tartó anyaga strapabíró gumiból.
Használata rendkívül egyszerű:
1. Tisztítsa, majd szárítsa meg a helyet, ahová a telefontartót fel szeretné rögzíteni.
2. Távolítsa el a ragasztó védő fóliát a telefontartó aljáról.
3. Rögzítse a kívánt helyre
4. Ezt követően...
Csak helyezze be a telefonját a tartóba, és igazítsa a megfelelő szögre, hogy a legjobb látószöget kapja navigálás közben. A tartó kompakt méreteinek köszönhetően nem foglal sok helyet, így a műszerfalon történő elhelyezése sem okoz majd gondot.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Telefontartó műszerfalra, öntapadós, 360°-ban forgatható WF-13" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: