Betöltés...

Szélvédőmosó téli -20°C 5L Glicosam

Ár: 2.650 Ft

A Glicosam téli szélvédőmosó folyadék kiváló választás azok számára, akik egy magas hatékonyságú, minden évszakban használható tisztítószerre vágynak járműveik szélvédőjének és egyéb üvegfelületeinek karbantartásához. Ez a folyadék különösen a téli hónapokban bizonyul nélkülözhetetlennek, amikor a fagyvédelem kiemelten fontos.Jellemzők és előnyök:-Kíméletes összetétel: A folyadék nem károsítja a fényezett felületeket, sem a gumi és műanyag alkatrészeket, így biztonságosan használható minden típusú járművön.
-Fagyvédelem: Hígítás nélküli állapotban akár -20 Celsius fokig garantálja az ablakmosó rendszer fagyvédelmét, megelőzve ezzel a jegesedést és a rendszer károsodását a téli időszakban.
-Univerzális használat: Megfelelő hígítással nem csak télen, hanem nyáron is hatékonyan alkalmazható, biztosítva a szélvédő és egyéb üvegfelületek tisztaságát és átláthatóságát minden körülmények között.
-Téli időszak figyelmeztetés: Fontos, hogy téli időszakban kerüljük a túlhígítást, amely jegesedést és a szélvédőmosó rendszer károsodását eredményezheti.Kiszerelés:-A termék 5 literes palackban érkezik, így hosszú távon biztosítja a készletet, akár nagyobb járműflották esetén is.Alkalmazás:A Glicosam téli szélvédőmosó folyadék tökéletes megoldás mindazok számára, akik egy megbízható, egyszerűen használható és hatékony tisztítószert keresnek, amely megkönnyíti a járművek téli karbantartását és biztosítja a tiszta látást minden vezetési körülmények között.Miért válassza ezt a terméket?-Megbízhatóság: Az egyik legfontosabb téli járműápolási termék, amely megvédi az ablakmosó rendszert a fagyástól.
-Kényelem: Nagy kiszerelésű palack biztosítja, hogy ne kelljen gyakran utántölteni, így több idő marad az utazásra és kevesebb a karbantartásra.
-Biztonság: A tiszta szélvédő alapvető a biztonságos vezetéshez, különösen rossz időjárási körülmények között.Fedezze fel a Glicosam téli szélvédőmosó folyadékot, és tegye a téli vezetést biztonságosabbá és kényelmesebbé a hatékony fagyvédelem és a magas tisztítóhatás révén.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Szélvédőmosó téli -20°C 5L Glicosam" című hirdetést látja. (fent)