Betöltés...

Xtrobb Bluetooth FM adóvevő autós töltővel 12 v / 24 v

Ár: 3.790 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

NÖVELI A RÁDIÓ FUNKCIONALIATÁSÁT - az FM adó egy módja annak, hogy növelje a régebbi típusú autórádió funkcionalitását. Ez a kis szerkentyű lehetővé teszi a zenei fájlok átvitelét hordozható adathordozókról, így a vezető és a vele utazó emberek nem korlátozódnak csak a rádióállomásokról származó zenére. Az adó egy beépített többfunkciós gombbal ellátott potenciométerrel rendelkezik, amely minimálisra egyszerűsíti a működést.

KOMPATIBILITÁS + BLUETOOTH 5.0 - a bemutatott autós adó működik IOS és Android készülékekkel is, így nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt. Ráadásul az adóhoz nem kell telepíteni az alkalmazást a telefonra, mert az adó működtetéséhez szükséges összes elem a panelen található. A kapcsolat a Bluetooth 5.0 technológia alapján működik. Ennek az adónak köszönhetően vezeték nélkül hallgathat zenét a telefonján és olyan alkalmazásokból, mint az OpenFM, a Spotify vagy a YouTube.

HÁROM BEMENET 2 X USB, BELEÉRTVE A GYORSTÖLTŐ ÉS USB C - két töltőbemenettel rendelkezik, köztük egy 3.1-es gyorstöltővel és egy adatátviteli bemenettel, így nem csak zenefájlok küldésére használhatja az autórádióba, hanem okostelefonja töltésére is. A kütyü másik előnye, hogy kihangosítóként is használható. Ezenkívül intelligens rendszerrel rendelkezik az USB Type-C csatlakozót használó mobileszközök töltéséhez. Lehetővé teszi a nagyobb teljesítmény kezelését, és önállóan határozza meg a csatlakoztatott berendezéshez küldött áram intenzitását és teljesítményét.

UNIVERZÁLIS - az autó szivargyújtó aljzatainak legtöbb változatához illeszkedik. Emellett az adó kompakt méretekkel rendelkezik. Az ilyen típusú kütyü nem foglal értékes helyet az autóban, és a szivargyújtó aljzatba csatlakoztatva szinte észrevehetetlen lesz. A készülék modern kialakítása bármilyen belső térbe illeszkedik.


 

MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: alumínium + műanyag
Hanghívás-támogatás
Pen drive támogatás 64g-ig
Led kijelző
Beépített zajcsökkentés
Bluetooth 5.0
Autós töltő funkció
Usb type-c: igen, intelligens készüléktöltő rendszer
2 usb bemenet: 2 töltés (ebből 1 az átvitelhez)
Intelligens töltés 3.1: igen, 1 port
Beépített bluetooth 5.0
Kompatibilis az ios és az android rendszerekkel
Kimeneti feszültség 12-24v
Támogatott fájlformátumok: mp3, wav, flac, ape, wma
Fm-tartomány: 87,5-108 mhz
Bluetooth hatótávolság: max. 10m
Bemeneti feszültség: 12-24v
Méretek: - a méret: 12-24 v 7.5 x 4.5 x 4.7 cm
Súly: 0,040 kg
Súly csomagban: 0,085 kg


Egyetlen kompakt adó sokkal nagyobb autórádiós funkcionalitást kínál. A régebbi típusú autórádiókkal felszerelt autókban nem kell rádióállomásokról vagy régi kazettákról/CD-kről hallgatni a zenét. Egy kis szerkentyűvel, egy FM adóval jelentősen bővítheti az autórádió funkcionalitását, ami gazdaságos megoldás. Telepítése és működtetése nagyon intuitív, így bárki képes kezelni.



Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Xtrobb Bluetooth FM adóvevő autós töltővel 12 v / 24 v" című hirdetést látja. (fent)