Betöltés...

Feszültség átalakító inverter 12V/230V 150W + 2xUSB kimenettel

Ár: 11.990 Ft

Kiváló minőségű átalakító, amely 230 V AC feszültséget igénylő elektromos berendezések táplálására szolgál akkumulátorokból és 12 V DC feszültségű autóberendezésekből. A készülék tökéletesen működik mindenhol, ahol nincs lehetőség közvetlen elektromos hálózatra csatlakoztatni, 230 V AC tápellátást igénylő készülékeknél. A termék ideális olyan berendezések táplálására, amelyek folyamatos áramot igényelnek, mint például kemencék és központi fűtési szivattyúk.

A legmagasabb minőségű anyagok és az a precizitás, amellyel ez a készülék készült, mindez garantálja a felhasználó biztonságát és magának az átalakítónak a hosszú, hibamentes működését. Kiváló minőség elfogadható áron, mindezek a tényezők teszik ezt az átalakítót olyan eszközzé, amely minden felhasználó elégedettségét kielégíti. Kis méret, csendes működés, szigetelt és védett ház csak néhány a csodálatos konverter előnyei közül.

Ez az átalakító állítja elő az úgynevezett AC kimenetet. módosított szinuszhullám. Négyszöghullámú váltakozó feszültség, melyre jellemző, hogy effektív értéke megegyezik az elektromos hálózatban fellépő szinuszos hullám effektív értékével. Ezzel a feszültség-előállítási módszerrel jelentősen csökkenthető az ár, és jelentősen növelhető a készülék hibamentes működése és meghosszabbítható az élettartama.

A konverter számos védelemmel van ellátva:
- Hővédelem, amely automatikusan kikapcsolja az átalakítót, ha annak hőmérséklete jelentős szintre emelkedik.
- A fordított polaritás elleni védelem garantálja a készülék biztonságát, ha a tápellátás pólusai felcserélve vannak.
- Túlfeszültség elleni védelem, amely megvédi a készüléket az átalakító névleges tápfeszültségénél magasabb feszültségektől.
- Túlterhelés elleni védelem, amely megvédi a konvertert az áramkör túlterhelésétől, amikor a konverter maximális teljesítményét meghaladó terhelés van rá csatlakoztatva.
- Rövidzárlat elleni védelem, amely a készülék kényes alkatrészeinek védelmét szolgálja bármely rendszerben bekövetkező rövidzárlat esetén.

A készülék további előnye, hogy mobil eszközök USB töltőjeként is használható. Mindez a készülék előlapján található 2 USB portnak köszönhető. Mindegyik port kimeneti feszültsége 5 V DC és áramhatásfoka 2,4 A. Ennek a megoldásnak köszönhetően az átalakítóval szinte bármilyen mobil eszköz tölthető, például okostelefon, táblagép, GPS-navigáció stb. Az átalakító 150 W-os, ami teljesen elegendő a legtöbb kisméretű, 230 V AC tápfeszültséget igénylő készülék táplálására. A legjobb minőségű anyagok felhasználásának és a nagy pontosságú megmunkálásnak köszönhetően ezt az átalakítót akár 90%-os hatékonyság jellemzi.

Tápfeszültség 12VDC
Erő 150 W
Kimeneti feszültség 230V AC/50Hz
Fészek AC
USB aljzat 2 x 5V DC / 2,4 A
Kimeneti jel hullámalakja Módosított szinuszhullám
Méretek 105 x 65 x 36 mm
Mérleg 281 g
Hatékonyság 90%
Túl alacsony tápfeszültség elleni védelem IGEN
Túltöltés elleni védelem IGEN
Hővédelem IGEN
Rövidzárlat elleni védelem IGEN
Működési hőmérséklet tartomány -10 .... 40 fok C
Állapotjelzés Vezette
A készülék bekapcsolása Kapcsoló 0-1

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Elektromos
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Feszültség átalakító inverter 12V/230V 150W + 2xUSB kimenettel" című hirdetést látja. (fent)